Blic

VARNICE IZMEĐU MILIJANE I MENE SU BLESNULE PRE DESET GODINA

Slavko Beleslin progovorio o novoj ljubavi nakon razvoda: Popularni voditelj otkriva da je izabranicu upoznao tokom intervjua jednog prolećnog dana koji je promenio njegovu sudbinu, kao i da nakon ljubavnog brodoloma nije izgubio veru u brak.

- ALEKSANDRA IVANOVIĆ

Voditelj RTS- a Slavko Beleslin nakon razvoda od Ive Šiđanin ponovo je srećan u ljubavi sa Milijanom koju je upoznao pre čitavu deceniju, a koja se na javnim događajima retko eksponira.

- Imam neki osećaj da će se to promeniti i da ćete je viđati češće. Varnice koje su bljesnule tokom jednog intervjua pre više od 10 godina preživele su sve to vreme neugašene i ispostavil­o se da je naš Amor bila urednica koja ju jednog prolećnog dana poslala da uradimo intervju. Nekada sasvim obični dani i sasvim obične odluke menjaju sudbine. Ni danas ne znam čija je to odluka bila, ali iskreno uživamo u njenim plodovima svakoga dana - kaže Beleslin i dodaje da i nakon ljubavnog kraha nije izgubio veru u brak.

Slavka je bivša supruga Iva tužila i tvrdi da joj je ukrao autorstvo za Tv-projekat “Šta bi posle? Flešbek”, a kako nam voditelj otkriva, proces je u toku, a nove epizode emisije su u pripremi.

- Prva sezona emisije “Flešbek” je realizovan­a u skladu sa ugovorenim planom emitovanja. Nova sezona i nove priče su u završnom delu priprema i očekujem da uskoro izađemo na teren. Svako može da radi šta god želi, pa i da tuži svakog za bilo šta. Meni je mnogo važnije to što je u toku kreiranje novih formata i isključivo na to sam fokusiran. Svako neka radi svoj posao iz srca - navodi voditelj i dodaje da su snimanja puna anegdota i zanimljivo­sti.

- Svaka priča nosi lekciju - o životu, ljubavi, veri u sebe, velikim i malim borbama, sudbinskim obrtima i, naravno, o medijima i njihovom uticaju na

živote ljudi.

Snimili smo nekoliko stotina intervjua u svakom delu zemlje, leteli avionom, grebali srećke sa pravim milionerom (bez uspeha), lično čestitali našim herojima, pomazili životinje koje su nas nečemu naučile, jurili sagovornik­e po brdima, smejali se unapred onome što će i vas kasnije nasmejati - i sve to po istinitoj priči.

Slavko ističe i da je vapio za mirom, te da mu je izolacija dobro došla.

- Tajming pandemije i moje lično raspoložen­je su se savršeno poklopili, tako da mi ništa nije naročito teško palo tokom izolacije. Bukvalno sam se, kao i mnogi,

 ??  ?? posle razvoda uplovio u vezu sa plavokosom milijanom slavku beleslinu dobro ide i na poslu, gde vredno radi na novim emisijama
posle razvoda uplovio u vezu sa plavokosom milijanom slavku beleslinu dobro ide i na poslu, gde vredno radi na novim emisijama
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia