Blic

DEVOJKA POLA VEKA MLAĐA OD NJEGA

- Nagrade

Kitića Nišlije prepoznaju i po tome što je uvek obučen u belo sa mornarskom kapom. Ne krije da je ljubav najvažnija i najmoćnija pokretačka sila, te da deo tajne njegovog uspeha leži u ljubavi.

- U srećnoj sam vezi sa devojkom koja je pola veka mlađa od mene. Ljubav pokreće svet, ona nam daje i volju za životom, a i zdravlje nam je bolje jer se stvara pozitivna energija. Čovek koji je u ljubavi zrači optimizmom. Pored sporta mene je i ljubav održala jer ja kada se osećam lepo, prijatno i zadovoljno, imam duplo veću volju za treninzima, ništa mi onda teško ne pada. Za razliku od inertnih ljudi, ja zato volim da kažem treba zagrliti život, biti aktivan u svim sferama života i boriti se za so života a to je radost i ljubav, to je moćna stvar - poručuje. mentalnom aktivnošću i ispunjenim emotivnim životom. Hoću da na taj način pobedim izdajničke znake starenja. Sve što kažem, verujem duboko u to. Zahvaljuju­ći mojoj vitalnosti, napornim treninzima, optimizmom, moje godine još mirišu na mladost - poverava se Cvetko. U redovnim okolnostim­a Kitić trenira sat i po dnevno, šest puta nedeljno pored Nišave. Tu se zagreje, radi vežbe ubrzanja, a jednom nedeljno ponese štopericu i ide na atletsku stazu na Čairu da proveri rezultate.

- Od kada je proglašena epidemija, kod kuće sam i ne izlazim, ja sam disciplino­van čovek i ne želim da pravim problem. Nisam potrčao ovih mesec i po dana, tako da mi je forma malo opala, ali razmišljam da ovih dana ponovo krenem sa treninzima. Biće još takmičenja, valja se spremiti - kaže Kitić.

Kao veteran osvojio je 145 medalja, od kojih tri sa OI

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? redovno Trenira Pored nišave, čak šest puta nedeljno, a jednom nedeljno je na atletskoj stazi sa štopericom
redovno Trenira Pored nišave, čak šest puta nedeljno, a jednom nedeljno je na atletskoj stazi sa štopericom

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia