Blic

Žjoevljak&noa SREĆAN SAM ŠTO JE ONA MOJA

- MARIJA PLEČ I Ć

Lepoj i uspešnoj voditeljki izabranik na početku uopšte nije bio simpatičan, a talentovan­og pevača je ona razoružala kada je u njenom automobilu pronašao - svoj album. Na početku nije delovalo da će biti tako dobar tim, a danas ne mogu da zamisle život jedno bez drugog i bez podrške koju međusobno nesebično pružaju.

Željko i ja se, iako to možda zvuči kao kliše, svaki dan istinski volimo sve jače. Recept za to možda zvuči jednostavn­o, ali zaista je tako - poštujemo se i uvažavamo baš sve različitos­ti jedno kod drugog. Takođe, potpuno smo iskreni i takvi smo od prvog dana. Zaljubljen­i smo jer se volimo i to je to, nema tu kalkulisan­ja - kaže Jovana Joksimović za „Blic“.

A Željko ne krije emocije i koliko mu je draga bitna.

- Svaki put kada je pogledam, pogledam u svoju sreću. Srećan sam što je Jovana moja i znam da je ona bila pravi izbor. Na početku nije delovalo da ćemo biti ovako jak tim, ali mi jednostavn­o uživamo jedno u drugom, uživamo u životu i uvek smo tu jedno za drugo - kaže nam pevač.

Jovana i Željko važe za jedan od najskladni­jih parova na domaćoj javnoj sceni i imaju troje dece - sina Kostu i bliznakinj­e Anu i Srnu. On iz prvog braka ima ćerku Minu.

Upoznali su se 2008. godine dok su bili voditelji Evrovizije u Beogradu.

Jovani on na početku i nije baš bio simpatičan, što je sama priznala.

- Kada su mi javili da ću voditi Evroviziju i bilo je pitanje ko će biti muškarac voditelj, sećam se da sam rekla: „Znate šta, direktore, ako ima pravde, to će biti Željko Joksimović, ali nemojte, molim vas, on mi uopšte nije simpatičan”, sve ostalo je legenda. Tada sam prvi put videla Željka i bio je sladak. Željko kada priča kako je mene upoznao govori kako me je prvi put video s leđa i da je pitao ko je ova devojka, i tada smo se prvi put upoznali - prepričava

Jovana taj sudbonosni susret.

PRVI SASTANAK

Željko se, pak, prisetio prvog sastanka kada ga je Jovana, ujedno, potpuno oborila s nogu.

- Kada smo se upoznali, Jovana me je jednom vozila, imala je super neki besan auto. I ona me tako vozi, a ja čisto da otvorim ladicu da vidim šta to ima napred, i tamo je bilo nekih “divljaka”, Cd-ova na kojima ništa ne piše i, naravno, moj CD. To je presudilo! Neko vreme sam se dvoumio, ali kad sam video CD, to je bilo sigurno - rekao je Željko u intervjuu za domaće medije.

Njih dvoje su sudbonosno „da“izgovorili 20. januara 2012. godine na Maldivima, da bi se pred kumovima opet venčali u četiri zida, u svom stanu u Beogradu.

- Maldivi su verovatno jedno od najromanti­čnijih mesta na svetu. Jovana i ja smo pre

SVAKI PUT KADA JE POGLEDAM, POGLEDAM U SVOJU SREĆU. NA POČETKU NIJE DELOVALO DA ĆEMO BITI OVAKO JAK TIM, ALI MI JEDNOSTAVN­O UŽIVAMO JEDNO U DRUGOM, KAŽE ŽELJKO O JOVANI

 ??  ?? 2008. UPOZNALI SU SE KADA SU BILI VODITELJI EVROVIZIJE 2010. LJUBAV JE RASLA IZ GODINE U GODINU 2014. UPRILIČENO JE CRKVENO VENČANJE
2008. UPOZNALI SU SE KADA SU BILI VODITELJI EVROVIZIJE 2010. LJUBAV JE RASLA IZ GODINE U GODINU 2014. UPRILIČENO JE CRKVENO VENČANJE

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia