Blic

FENOMEN MILICA PAVLOVIĆ

Jedina zvezda bez ijednog silikona

- JOVAN ILIĆ

i dalje ne planira na sebi ništa da menja.

- Nemam ništa protiv estetskih zahvata i onih devojaka koje to vole da rade. Ja nisam jedna od njih i za sada me to trenutno ne privlači. Volim da gajim prirodan izgled, svežinu u licu i prirodan ten bez preteranog potamnjiva­nja. Iako je moj posao dosta naporan i stresan, prvenstven­o zbog zagušljivo­sti prostorija u kojima nastupam, kasnog leganja i ranog ustajanja, kod mene se hvala bogu još uvek ne vide neke drastične razlike. Znam da brojne kolege muku muče sa tamnim podočnjaci­ma, pa ih ispravljaj­u filerima, ali kod mene to nije slučaj. Čarobne ruke moje šminkerke srede sve minimalne nesavršeno­sti na mom licu. Mislim da je recept u tome da volite sebe i volite svoje nesavršeno­sti. Dese se naravno dani kada mi se ne dopada kako izgledam ali brzo prođe - rekla je iskreno Milica za “Blic”.

Još jedna potvrda da Milici sjajno stoji prirodan izgled, jesu i njeni muzički počeci. Pojavljiva­njem u popularnom muzičkom programu „Zvezde Granda“svojim prirodnim izgledom doprla je do srca publike. O njenom izazovnom igranju, dugoj, bujnoj kosi, prirodnim crtama lica, svi su govorili.

Prvim singlom „Tango“napravila je bum, a plesni pokreti dodatno su doprineli vizuelnoj estetici koju pevačica i dan-danas gaji. Pavlovićev­a može da se pohvali sa čak tri albuma za svega osam godina muzičke karijere. Prvim albumom „Govor tela“za „Grand produkciju“postaje prepoznatl­jiva po pesmi „Seksi senjorita“, kako i sebe sama naziva na svom Instagram profilu. Podsećanja radi, pre dve godine Milica je doživela da je popunila sve naslovne strane, skoro pa tvrdnjama, da je ugradila silikone u grudi, a ona se “pravdala” da se ugojila, ali joj je nacija poverovala tek kada je smršala. Tada je Pavlovićev­a pričala:

- Mene više niko ne pita da li sam radila grudi ili nisam, nego me pitaju “gde sam radila grudi, šta sam radila, da li je neka nova metoda ili silikon”. I kad kažem da nisam radila, svi misle da lažem. Nisam, majke mi!

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia