Blic

Brena &Boba

-

- Ljudi sa Balkana često kažu da se po njihovom životu može napisati roman. To iskustvo je samo naše i s njim smo se izborili na vrlo specifičan način, po kome, ipak, može da se napiše knjiga - rekla je Lepa Brena.

Novi Život i Zajednički biznis

Nakon ovog stresnog događaja, porodica se preselila na Floridu, gde su rešili da neko vreme provedu zajedno i u miru. Ipak nakon izvesnog peroda Živojinovi­ći su se vratili u Srbiju i pokrenuli biznis, te danas važe za vrlo moćne privrednik­e, a njihova produkcija “Grand” koju vode sa Sašom Popovićem za regionalno­g lidera u tom domenu. Da važe za jedan od najskladni­jih poznatih bračnih parova na Balkanu, svedoče često njihova zajednička pojavljiva­nja, porodična okupljanja kao i izjave o ljubavi u kojima ne štede lepe reči.

Boba je uz suprugu danonoćno bio i kada je imala zdravstven­e probleme i muke sa trombozom, i od tada još češće putuju i odmaraju se daleko od javnosti. Legendarni teniser je slikovito opisao svoj recept za srećan brak, rekavši da uz ogromnu ljubav koju neguju već 34 godine i poštovanje, tolerancij­a zauzima ključnu poziciju.

- Od svojih roditelja sam naučio da su supružnici u problemu kao dva čoveka koja vuku jedno uže svako na svoju stranu. I da uvek jedan mora da pusti da bi uže ostalo celo i da se ne bi prekinulo. E tako opstaje svaki brak, pa i moj sa mojom Beki - rekao

KAD SAM SRELA BOBU, DOPALE SU MI SE NJEGOVA SPONTANOST I ISKRENOST I ZNALA SAM DA KAO I JA NEMA MNOGO VREMENA ZA GUBLJENJE

Popularni par kim kardašijan Vest i kanje Vest brinuli su o svakoj sitnici u svom novom domu, a ekstravaga­ntnu kuću koja se nalazi u Hiden Hilsu u kalifornij­i u kojoj žive sa četvoro dece: nort, sejntom, Čikago i Psalmom dizajnirao je Aksel Vervurt. Iako deluje da detalja nema i da je sve sasvim jedostavno, prošle su godine dok nije završena, a uložen je ogroman novac.

- Bila sam trudna u to vreme. On je imao kuću u los Anđelesu, a ja sam imala kuću na Beverli Hilsu. nijedna od njih nije bila baš porodična. Jedan dan smo šetali i rekla sam mu kako mi se sviđa ova kuća i imanje, a on se složio. To je bila velika stvar, jer se njemu inače ništa ne sviđa - ispričala je kim svojevreme­no.

najpoznati­ja rijaliti zvezda na svetu je stil porodičnog doma opisala kao

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia