Blic

Sa drugim detetom moja emotivna priča je kompletna

Jedno od zaštitnih lica RTS-A Kristina Radenković otkriva kako uskla uje poslovne obaveze sa potrebama ćerke Tare i sina Rogana i koliko je srećna što radi ono što voli.

- FILIP JOVANOVIĆ

Kristina je ponovo deo tima najgledani­jeg kviza u Srbiji “Slagalica”. - Skoro godinu dana me nije bilo, prvo zbog trudnoće, zatim su došla dva RTS projekta kojima sam se neizmerno radovala, “Beovizija” i novi kviz format “Stigni me ako znaš”, a “Slagalica” je bila u sigurnim i lepim rukama, tako da nisam bila nestrpljiv­a. Prvi dan snimanja posle ovako dugog perioda je bio pun treme i trebalo mi je malo vremena da se uhodam - kaže za “Blic” Kristina Radenković.

Na pitanje koliko je teško uskladiti privatne i poslovne obaveze s obzirom na to da je Rogan još mali, Kristina odgovara:

- Imamo dadilju Dacu, koja nam pomaže oko Rogana dok smo na poslu, tako da ne brinemo. Kasno popodne i večeri su rezervisan­i samo za nas, te se lako uklapamo. Još je mali, sigurna sam da će biti sve teže uklopiti se.

Kako je njen naslednik još mali, a ćerka Tara tek ima tri godine, Krsitina provodi svaki trenutak sa njima, a svaki rastanak od njih pokušava da organizuje tako da ne bude dug i da niko ne trpi.

- Nije mi teško jer mislim da je prirodno da se odvajamo, a pogotovo zbog posla. To je jedini razlog naše razdvojeno­sti. Budući da Nikola i ja volimo da radimo i od poslova živimo, ta razdvojeno­st je korisna naglašava

Kristina.

Kristina nam je otkrila da li je ćerka Tara ljubomorna na brata ili je zaštitničk­i nastrojena prema njemu.

- Još uvek nismo sigurni. Verovatno je u pitanju i jedno i drugo. Odbija da spava u svom krevetu, samo gleda gde je on da se tu smesti, volela bi da ga nosi i drži, ali ima i izlive silovite ljubavi. S druge strane, Rogan u nju gleda ozareno, uvek se zaceni od sreće kad mu priđe, ali to je valjda normalan odnos starijeg i mlađeg deteta - kaže voditeljka.

Na pitanje koliko ju je drugo dete promenilo, Kristina je bez mnogo razmišljan­ja otkrila:

- Prvo dete me je promenilo veoma, drugo dete mi je nedostajal­o da moja emotivna priča bude kompletna.

U međuvremen­u Kristina je vodila kviz “Stigni me ako znaš”, pa su mnogi komentaris­ali da se u njemu odlično snašla, a voditeljka otkriva koliko ovaj format odgovara njenom senzibilte­tu.

- Dobila sam nekoliko ko

 ??  ?? RADUJE SE SNIMANJIMA DRUGE SEZONE KVIZA „STIGNI ME AKO ZNAŠ“
RADUJE SE SNIMANJIMA DRUGE SEZONE KVIZA „STIGNI ME AKO ZNAŠ“
 ??  ?? BIVŠI SUPRUŽNICI NE PRESTAJU DA SE PECKAJU U „ZADRUZI“
BIVŠI SUPRUŽNICI NE PRESTAJU DA SE PECKAJU U „ZADRUZI“
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia