Blic

BESPLATAN ODMOR ZA LEKARE IZ REGIONA

Hoteli „MK Group“ugostiće heroje epidemije virusa korona

-

radnicima i da će se dobro oporaviti, a nakon toga vratiti svojim obavezama i nastaviti da brinu o zdravlju naših građana“, istakao je ministar zdravlja.

- Pandemija virusa korona je pokazala da društvena odgovornos­t kompanija nije i ne može biti samo izraz dobre volje kompanija, već da je to nužnost ako želimo imati humano i odgovorno društvo. Upravo sa tom idejom, kompanija „MK Group“je u toku leta obezbedila besplatan trodnevni odmor za 450 lekara i drugog medicinsko­g osoblja u svojim hotelima u Srbiji, Sloveniji i Hrvatskoj. Posebno nam je drago što ćemo u našem hotelu „Grand“na Kopaoniku ugostiti 250 zaposlenih Klinike za infektivne i tropske bolesti u Beogradu i Kliničkog centra Vojvodine. Ovo će biti naš mali doprinos u borbi protiv pandemije i istovremen­o izraz naše duboke zahvalnost­i za najveći teret koji su u toj borbi upravo podneli lekari i drugo medicinsko osoblje izjavio je Jovan Purar, direktor „MK Group“.

Goran Stevanović, direktor Klinike za infektivne i tropske bolesti pri Kliničkom centru Srbije, pohvalio je ovaj gest pažnje i poštovanja prema medicinski­m radnicima.

- Boravak u vašem hotelu značiće zdravstven­im radnicima koji mesecima nisu

TRODNEVNI, BESPLATNI ODMOR LEKARA I OBEZBEĐEN JE ZA 450 DRUGO MEDICINSKO OSOBLJE

samo naša privreda, već i čitav svet suočava s izazovom bez presedana, pandemijom virusa. Ona će nam dati podstrek i snagu da nastavimo da ulažemo u digitaliza­ciju usluge, kako bismo i u ovim izmenjenim okolnostim­a nastavili da budemo pozdan partner našim klijentima - privrednic­ima i građanima Srbije - izjavio je ovim povodom Zoran Petrović, predsednik Izvršnog odbora Rajfazen banke.

n

 ??  ?? odmor će značiti lekarima koji mesecima nisu imali slobodan dan, rekao je stevanović
odmor će značiti lekarima koji mesecima nisu imali slobodan dan, rekao je stevanović
 ??  ?? lekari će se oporaviti pa nastaviti da brinu o zdravlju naših građana: zlatibor lončar
lekari će se oporaviti pa nastaviti da brinu o zdravlju naših građana: zlatibor lončar
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia