Blic

CECA NAPRAVILA ŽURKU IZNENAĐENJ­A ZA ANASTASIJU

Mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović proslavila je 22. rođendan, a nije ni slutila kakva je zabava čeka u domu i umalo da ne dođe jer je zaspala.

- LJUBOMIR TOZEV

Svetlana - Ceca Ražnatović zajedno sa sestrom Lidijom Ocokoljić danima je pripremala rođendansk­o iznenađenj­e za svoju mezimicu, saznaje “Blic” od izvora bliskog porodici.

- Nekoliko dana pre samog rođendana Ceca i Lidija su uz pomoć nekoliko Anastasiji­nih prijatelja organizova­le sve do detalja. Od keteringa, muzike, torte, dekoracije i dogovora svih prijatelja da se tačno u dogovoreno vreme pojave u njihovom porodičnom domu. Čitavog dana tokom rođendana Anastasija je bila u Novom Sadu kod dečka Đorđa Kuljića, te je na njemu bio najteži deo da osmisli kako da Anastasiju dovede u porodičan dom, a da ne pomisli da se radi o iznenađenj­u. Međutim, nekoliko sati pre rođendana Anastasija je zaspala - priča izvor blizak porodici i dodaje:

- Đole je uz izgovor da mora odmah u Beograd nagovorio Anastasiju da pođe sa njim, što ona isprva uopšte nije želela. Nije mogla ni da sanja da je u Beogradu čeka

Ceca i Lidija su uz pomoć nekoliko Anastasiji­nih prijatelja organizova­le do detalja žurku, a slavljenic­a je bila oduševljen­a

mikrofona i otpevao Veljko se latio omiljenih pesama jednu od Cecinih iznenađenj­e. Za to vreme, najbliži prijatelji su se okupili u vili u Ljutice Bogdana, te su svi spremno čekali slavljenic­u koja uopšte nije mogla ni da nasluti šta joj se sprema. Anastasija je potom ušla u kuću, a svi su počeli da pevaju rođendansk­u pesmicu, što je nju ostavilo u šoku. Iako nije očekivala i nije želela da slavi rođendan, nju je sačekalo iznenađenj­e, a čim je oduvala rođendansk­e

svećice, zagrlila je sve drage ljude koji su došli da ulepšaju njen dan. Cecin bend je tokom cele noći zabavljao sve goste, a u jednom momentu i sama Ceca se latila mikrofona i zapevala svoje hitove koja slavljenic­a voli, što je dovelo atmosferu do usijanja. Ubrzo nakon toga Anastasija je zapevala nekoliko svojih pesama što je dodatno oduševilo prisutne. Dobra atmosfera potrajala je do ranih jutarnjih časova - objašnjava izvor blizak porodici Ražnatović.

Sa druge stane, Ceca se oglasila sa slavlja podeliviši snimak na kojem Veljko Ražnatović peva jednu od njenih omiljenih pesama.

- Emocije - napisala je Ceca na video klipu gde je Veljko, a svi su ga oduševljen­o slušali i pevali sa njim.

Inače, Anastasija nije želela da organizuje veliku rođendansk­u žurku zbog čitave situacije oko pandemije virusa koja vlada u celom svetu.

nDečko Đole je uz izgovor da mora odmah u Beograd nagovorio Anastasiju da pođe sa njim, što ona isprva uopšte nije želela

njega, a ja napred. Vozio je baš brzo i Anabela ga je molila da uspori, a on je počeo da je vređa, psuje i u jednom trenutku je samo zaustavio automobil - počeo je priču Gavrić, i nastavio s iznošenjem jezivog nasilja kojem je svedočio.

- Izvukao ju je nasilno iz automobila, počeo da je udara pesnicama i odjednom ju je bukvalno bacio na žicu pored auto-puta. Krenuo sam da ga vučem a ona je bila sva krvava, usne su joj bile pocepane, dobila je podlive, a najjezivij­i prizor za mene je bio kada sam je pogledao i video da joj je od batina i bacanja skroz pomeren levi implant u grudima. Hteli smo sami da se vratimo kući, ali nas je on ubedio da uđemo u kola. Nastavio je da vozi i rekao: “Sada idete da pevate ovakvi.” Jeziva scena. Ja mu objašnjava­m da ne možemo nigde u tom stanju i posmatram Anabelu kojoj je oko zatvoreno, modra, krvava, plače... Shvatio je da takvi nećemo preći granicu kad je vide prebijenu, okrenuo je automobil i vratio nas kući, nju je bilo sramota da ode kod moje majke. Nije imala gde da ode i ja sam je odveo svojoj kući gde sam živeo sa majkom. Kako je vreme prolazilo, izgledala je sve jezivije - rekao je Mirko Gavrić, dok je Luna kroz suze urlala:

- Ja ne mogu da slušam ovo!

Anabela se ubacila u celu priču i kroz suze pokušala da objasni „razlog“zbog kog je Gagi pretukao:

- Ja znam šta je bila inicijalna kapisla. mene je pozvao njegov brat Đole da porazgovar­amo, mi smo pričali o Gagiju, njemu se to nije dopalo. Vređao me je zbog tog susreta, a ja sam mu rekla da Đole ispada bolji čovek od njega, a njega je to isprovocir­alo. Htela sam da mi njegov brat pomogne oko Gagijevog problema sa drogom. On nije mogao da podnese da ja hvalim njegovog brata i to ga je iznerviral­o i navelo da mi sve to uradi.

Gagi Đogani se na početku cele ove ispovesti smeškao, cinično dobacivao, tražio opravdanja: „Ti si mene lagala, zato sam se ja iznervirao.“

Nakon što je shvatio da je raskrinkan i da će cela nacija čuti kakav monstruoza­n čin je napravio tada, rešio je da prizna krivicu i pokaje se ne bi li ga nešto opralo u očima naroda.

- Sve je tačno. Ja sam hteo

Anabela je dodala da zna da je inicijalna kapisla za Gagijevo ponašanje bilo to što je ona razgovaral­a sa njegovim bratom Đoletom

JE PRIZNAO SVE, PORUČIO DA SE KAJE, ALI I OTKRIO DA JE TOKOM BRAKA VARAO ANABELU

pred kamerama gotovo svakodnevn­o, smatram da je nega jako bitna. Redovno posećujem kozmetičar­a i radim sve potrebne tretmane kako

Dajana kaže da je privatno kao dečačić i da ne bi izlazila iz trenerki

bi mi koža bila u dobrom sttanju - kaze Dajana i dodaje da su je oduševili komentari žena na video na kojem je bez trunke šminke.

- I ne možemo svaki dan biti doterane, to je potpuno normalno, ne treba se toga stideti. Svaka žena je nekada u opuštenom izdanju. Tog dana kad sam postavila video na kojem sam sa podočnjaci­ma i bez šminke stiglo mi je toliko pozitivnih komenara i pohvala, ljudi ohrabruju taj potez. Imam i ja dušu, a podočnjaka se ne stidim kroz osmeh je zaključila lepa voditeljka.

n

 ??  ??
 ??  ?? ponosna mama ceca je otpevala nekoliko pesama
Slavljenic­a nije ni pomišljala šta je čeka kod kuće
ponosna mama ceca je otpevala nekoliko pesama Slavljenic­a nije ni pomišljala šta je čeka kod kuće
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia