Blic

BITI PREDRAGOVA ŽENA JE PRELEPO

-

Na pitanje kako je biti supruga profesiona­lnog sportiste, Ana odgovara:

- Najlepša je stvar biti supruga profesiona­lnog sportiste, s obzirom na to da je moj muž jako uspešan u tome i da svaki uspeh pripisuje kako sebi tako i svojoj porodici. Neprocenji­vo ga je gledati i pratiti ga kroz sve te njegove uspehe, pogotovo sada kako nam se porodica povećava. Srećna sam kada idem s Reljom na utakmicu, toliko ponosna. S obzirom na trenutnu situaciju i koliko je napredovao, u većini slučajeva sa stadiona sam izlazila sa suzama radosnicam­a. Tako da mislim da je ispunio donekle sva očekivanja i zaista je neizmerna sreća biti žena Predraga Rajkovića.

promenilo, pa sam postala mnogo strpljivij­a i smatram da se sve žene dosta promene kada se ostvare kao majke. Ja sam postala mnogo srećnija osoba. Neki postanu i umorniji, ja to nisam, s obzirom na to da imam sreće da je naša beba, sada već mali dečak, jako poslušna. Roditeljst­vo je promenilo mnogo toga, ali u boljem smislu - kaže Ana, a Predrag dodaje:

- Od kada smo postali roditelji, mi smo odgovornij­i nego inače. To je nešto najlepše što može da se desi u životu jednom čoveku.

Njihov sin Relja ima tek devet meseci, pa nije svestan da će uskoro dobiti brata.

- On je jako mali, a s obzirom na to da ima mnogo drugara i drugarica, primetili smo da mnogo voli decu i da je druželjubi­v. Jedina mana je ta što voli da otima cucle, iliti

dude, jer ih obožava. Jedina prepirka koja će biti između dva brata jeste čija je cucla, barem tako mislim - kaže kroz osmeh Ana.

Na pitanje da li mesto porođaja zavisi od toga gde će suprug nastaviti karijeru, Ana odgovara:

- Prvi put sam se porodila u Beogradu i to neću menjati s obzirom na to da se tim koji je vodio moju trudnoću i porođaj zaista pokazao perfektno, pa ne bih ništa menjala. Smatram da imamo najbolje lekare i stručnjake.

Ana i Predrag podržavaju jedno drugo u svim odlukama.

- Posebno mi znači kada dođe Ana na utakmice s Reljom, a od sledeće sezone dolaziće sa dva sina i mislim da će to biti najlepša stvar u mom životu - kaže golman. 

„Moram da nađem poseban model da priđem toj ulozi da ne bih zaličio na sebe. Zoran je bio specifičan tip koji je obeležio to vreme“, kaže Raša Bukvić

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia