Blic

Srce je uvek moj vodič, čak i kada grešim

Šarmantna pevačica i dalje intrigira odgovorima o svom privatnom životu, ali poslednjom izjavom navela je mnoge da pomisle da je tokom karantina jedan muškarac osvojio njeno srce.

- D. Đorđević

TOKOM DVOMESEČNE IZOLACIJE Jelena Rozga uveseljava­la je svoje pratioce mini-koncertima na svom Instagramu, pa joj putovanja i izlasci nisu previše nedostajal­i.

- Vreme provedeno u karantinu svakako ću pamtiti po neverovatn­im koncertima uživo i sinergiji koja se dogodila između publike i mene. U to sam se upustila zbog svoje publike, ali i zbog sebe. Htela sam da to bude nešto čemu ćemo se zajedno veseliti, no tada nisam ni slutila kako će se to razviti. Kada smo počeli, rekla sam sebi: “Pevaću dok osećam da ljudi žele i dok uživam u tome” - rekla je Rozga za hrvatsko izdanje magazina Stori i dodala:

- Jako sam srećna što sam dobila puno poruka iz cele regije kako će ovo vreme izolacije pamtiti po mojim koncertima iz dnevnog boravka i što sam im pomogla da barem nakratko zaborave sve probleme i nedaće. Ima li veće nagrade? Jelena se nakratko osvrnula i na svoj emotivni život i istakla da veruje da će joj se desiti prava ljubav.

- Srce je i dalje moj vodič u životu, čak i kada grešim - rekla je Rozga, a onda odgovorila na pitanje da li ju je neki muškarac posebno zaintereso­vao tokom proteklom perioda i posebno zaintrigir­ala fanove:

- Sve u životu dođe baš kada vam treba i kada se najmanje nadate. 

Sve u životu vam dođe baš kada treba i kada se najmanje nadate, odgovorala je Jelena na pitanje o muškarcima

Nađa, sestra Gagija Đoganija, tvrdi da je priča o nasilju nad bivšom ženom preuveliča­na, kao i da je Anabela maltretira­la svoju decu Lunu i Ninu.

Anabela želi da narod mrzi Gagija, da ne bude samo ona Grdana, zla majka i monstrum, već da sve prepiše Gagiju, ali joj ne ide od ruke, tvrdi Nađa

Ona laže da je Gagijeva porodica znala za to. Ona to nije pričala. Nije mi ni Gagi pričao, on se stidi toga što je uradio, kaže Đoganijeva sestra

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia