Blic

SAVO PRIJAVIO KLINCA ZA NASTAVAK SEZONE

Ovaj 18-godišnji momak je prošao kompletnu školu crno-belih.

-

JOŠ JEDAN MOMAK ponikao u Partizanov­oj školi će dobiti priliku da zaigra u prvom timu. Trener Savo Milošević je tokom priprema za nastavak prvenstva dobio veliku uzdanicu iz mlađih kategorija. Radi se o Nikoli Štuliću, napadaču koji ima svega 18 godina.

Crno-beli su odlučili da ga registruje za nastavak sezone, pa je sva prilika da će mladi fudbaler dobiti šansu da debituje u profesiona­lnom fudbalu. Talentovan­i napadač je priključen prvom timu u mandatu Zorana - Bate Mirkovića zajedno sa Strahinjom Pavlovićem, ali ga je povreda ukrštenih ligamenata sprečila da iskaže svoj potencijal i ranije. Štulić će nositi broj 32.

Uz dozvolu stručnog štaba na čelu sa Miloševiće­m treninzima Partizana se priključil­o novo lice. Reč je o Danilu Pantiću. Ipak, ovo nije priprema za novi treći mandat veziste u Humskoj, već igrač nakon rastanka sa Videotonom želi da radi na održavanju kondicije do pronalažen­ja novog angažmana. Problem je Čelsi, sa kojim igrač ima važeći ugovor do juna 2021. godine, ali Pantić je započeo proceduru raskida ugovora sa londonskim gigantom kako bi ovog leta bio slobodan u izboru nove sredine. Opcija je novi odlazak u inostranst­vo, a spominjali su se klubovi iz Turske, mada je tamo sve još pod „blokadom“i nastavak sezone je planiran tek za 12. jun i ostalo je da se odigra još osam kola. Crno-beli žele da u narednoj sezoni izguraju u prvi plan Lazara Pavlovića, a ako ostane, Sejduba Suma neće žuriti sa pronalasko­m alternativ­nog rešenja. Partizan sezonu nastavlja u subotu, kada u Humskoj, bez navijača, dočekuje Mladost iz Lučana. 

PRAKSOM DA MILOŠEVIĆ NASTAVLJA SA

DECI, A PRUŽA PRILIKU PARTIZANOV­OJ PRIMER JE MLADI NIKOLA ŠTULIĆ

Đoković poziva navijače da isprate „adrija tur“

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia