Blic

NIKOLA KALINIĆ

-

Veliki borac, veliki košarkaš. Uzeo Evroligu sa Fenerom. Priča se da se tim u Istanbulu osipa, pa je logično da ode i Kalina. Nije realno da se vrati, ali znaju svi koliko voli Zvezdu.

bi mogli, ponovo, da zaduže opremu tima sa Malog Kalemegdan­a.

Najpre Nemanja Danbugić koji ima čistu situaciju za povratak među crveno-bele, kao i Jaka Blažič, koji je do prekida sezone igrao sjajno u dresu Cedevita Olimpije, ali i iskusni Marko Simonović.

U igri je i Nikola Kalinić koji će sigurno da napusti redove Fenerbahče­a posle punih pet sezona. Mediji javljaju da je Zvezda već uspostavil­a kontakt sa bivšim igračem i da su pregovori u toku. Kalinić nema ništa protiv da se vrati, a problem može da predstavlj­a samo plata.

Pominjalo se i ime Alekse Avramovića, ali od tog posla neće biti ništa pošto je reprezenta­tivac Srbije dogovorio uslove sa Estudijant­esom u kom će nastaviti karijeru.

Najveća želja zvezdaša je Nemanja Nedović. Srpski bek je, po svemu sudeći, završio svoju epizodu u Milanu, svakako da će sledeću stanicu tražiti u Evroligi te nije isključen ni povratak u Beograd.

- Kupujmo domaće, to će biti koncepcija. Ne mogu ništa da vam kažem, prvo moramo da definišemo stručni štab. Budžet Zvezde će biti u skladu sa recesijom, znatno smanjen u odnosu na ovu sezonu. Imamo dovoljno kvaliteta kroz veliki broj domaćih igrača. Ne kažem da neće biti stranaca, to ne zavisi od mene. Od mene zavisi ko će biti trener i ko će biti u stručnom štabu - rekao je predsednik crveno-belih Nebojša Čović.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia