Blic

U ŽIVOTU NISAM OSETILA OVAKAV BOL

Nekadašnja košarkašic­a, koja trenutno živi u Španiji, doživela je nezgodu dok je sinu spremala doručak. Završila je u bolnici, a kako kaže, i pored svih lekova koje su joj dali, trpi jake bolove.

- A.I. DUNJA ĐORĐEVIĆ

POZNATA SPORTISTKI­NJA NATAŠA Vukoje, koja poslednjih godina živi na relaciji Srbija-španija, nakon povrede prsta koju je imala oglasila se iz bolničke postelje.

- Dragi moji, nasmejana sam, ali mi osmeh ne vidite. Boli me svaki delić tela, ali i to ne vidite. Pa ajmo od početka: svakog jutra oko 7 spremam

Luki doručak, ručak, dve užine... Da sve bude zdravo, ukusno... I uživam u tim momentima. Juče na meniju je bila jabuka, nektarina i griz. Moja omiljena kombinacij­a. I kao prava domaćica, da liznem da probam, ne znam ni sama kako, ne pitajte me, molim vas... Otkinem gornji deo prsta. Da, dodirnem mikser, stisnem dugme i otkinem gornji deo prsta. Da, jasno, glasno, to se desilo. Stisnem šaku, komšinicu pozovemo, probudimo, ostane sa decom... A nas dvoje, ja u žutoj haljini, novim papučama, spremna za doručak u gradu, sa tri peškira oko šaka, završih u bolnici - napisala je Nataša na Instagramu i dodala:

Nataša nije mogla da spava od bolova, ali na celu situaciju gleda pozitivno

- Prst je tu. To je najbitnije. Vi ste mi tu, to je još bitnije. I moj muž, koji kaže da razume sada kakve su Hercegovke. Pa, da proslavimo tri godine braka na današnji dan - dodala je ona u objavi, uz fotografij­u iz bolničke postelje.

Nakon toga je otkrila da je išla na previjanju i da trpi jake bolove:

- Vratila sam se sa previjanja, probudila sam se tokom noći i celu noć nisam spavala. Glava mi odzvanja od bolova, boli me svaka dlaka na glavi. U životu ovakav bol nisam osetila. Kažu da jače lekove nisu mogli da daju, ne smeju. Šta da kažem, preživeće se. 

Proslavlje­ni glumac i producent trenutno snima seriju “Dream team” u koju polaže velike nade da će zbog dirljive ljudske priče osvojiti srca publike, ali i otkriva da mu zbog nove uloge ne smeta da igra fudbal po ceo dan i po najvećem suncu.

Iako je nakon filma i serije “Kralj Petar Prvi” najavljiva­o da će to verovatno biti njegova poslednja uloga kojom je zaokružio karijeru, Lazar Ristovski rešio je da se publici na bis vrati novom serijom u režiji njegovog sina Petra. Snimanje serijala “Dream team“počelo je krajem juna, a Ristovski tumači glavnog junaka priče. - Ne radi se ovde samo o ulozi. Naša producents­ka kuća je i koproducen­t ove serije. Ja sam izvršni producent, i na kraju, ali to je ujedno i najvažnije, igram glavnu ulogu. Zato sam se prihvatio i celog posla i uloge. Miloš Radović je ovu seriju i ovu ulogu napisao davno, ali su se evo tek sada stekli uslovi da se ona i snima. Ulogu Ike, koji ima 11 sinova od kojih je sastavio fudbalski tim “Bulbuldera­c”, igram sa posebnim zadovoljst­vom, jer sam se uželeo komedije. Biće ovo prava, rasna komedija, ka

PEVAČICA NIKOL ŠERZINGER pokazala je kako uživa sa svojim partnerom Tomom Evansom na plaži. Tomas je pevačicu uzeo u naručje i svima stavio do znanja koliko se njih dvoje zapravo vole.

U komentarim­a je pristiglo dosta pohvala na račun njihovog izgleda, pišući im kako su jedan od najzgodnij­ih parova.

Podsetimo, nakon emotivnog kraha sa teniserom Grigorom Dimitrovim, ona je srećna i zadovoljna svojom emotivnom vezom sa sedam godina mlađim Tomom Evansom. 

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia