Blic

RAČUNA SE I NA VELIČKOVIĆ­A, BIRČEVIĆA...

-

Novi trener Partizana Vlado Šćepanović imaće zadatak da formira snažan tim, pošto je deo igrača iz prošlosezo­nskog sastava napustio Humsku.

- Dobar deo ekipe je na okupu i nećemo drastično menjati. Kada imate stil i filozofiju koji daju rezultate, treba da ostanu i dalje na snazi. Kao čovek ne volim da kopiram druge, imam neke poglede na košarku. U odnosu na kvalitet igrača koji imamo praviće se igra Partizana koju će svi voleti da gledaju - napomenuo je Šćepanović.

U javnosti je do danas bio nejasan status Nemanje Gordića, Novice Veličković­a i Stefana Birčevića, kao i košarkaša koji su bili na pozajmici - Alekseja Nikolića, Miletića i Stefana Jankovića.

- To su sve dobri domaći igrači, obavićemo razgovore. Ekipa ne može da se pravi preko noći, zna se koji su prioriteti. Na sve njih se ozbiljno računa i na osnovu razgovora sa njima biće jasnije ko će ostati u Partizanu, a ko će otići - jasan je Šćepanović.

kako sam uvek imao osećaj da će Šćepanović jednog dana biti trener Partizana. Nismo mnogo tragali iako je bilo ponuda raznih menadžera za novog trenera, ali od dana kada smo ostali bez trenera, i ljudi u klubu i ja smo bili za opciju da tu ulogu preuzme Šćepanović. Bilo je vreme da Partizan dobije trenera koji je čistokrvni partizanov­ac, trenera koji će dati sve od sebe da nastavimo tamo gde smo

stali 15. marta. Mi više za tom situacijom ne žalimo, već se borimo i idemo napred. Ono što je bilo jako važno je da smo uspeli, iako je bilo puno pritisaka da nam se rasturi ekipa koja je prošle godine napravila rezultate, da u velikoj meri sačuvamo skoro celu ekipu, izuzev jednog ili dva igrača, za sledeću godinu. Ugovor sa Vladom je potpisan na dve godine - poručio je Mijailović.

n

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia