Blic

POBEDNIK “ZADRUGE” ZAPOČEĆE NOVI ŽIVOT ZAHVALJUJU­ĆI NAGRADI

-

ma blama, pa sem što je imao intimne odnose sa nekoliko partnerki, neretko je pokazivao svoj polni organ i šetao nag imanjem u Šimanovcim­a.

Sem što je nakon ulaska u rijaliti Tara Simonov sve zaprepasti­la optužbama da je sa samo 15 godina doživela teško nasilje kada ju je nekoliko devojaka pretuklo, tokom njenog boravka nastavili su da se ređaju šokantni detalji iz njene prošlosti. Tako je u jednom trenutku Mina Vrbaški navela da je Tara koristila teške opijate i da je morala da je spašava iz kome zbog prekomerne doze.

Titulu najintriga­ntijih učesnika svakako su zaslužili Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš koji sve vreme igraju igru mačke i miša. Dok oženjeni bivši košarkaš ne može da se odluči da li voli svoju ženu koja je napolju, Maja je sasvim sigurna da ne želi da ostane bez svog ljubavnika, pa joj ni njegova silna poniženja ne smetaju. Upravo zato gledaoci su mogli da svedoče poljupcima, a nakon toga bi Janjuš sve demantovao i pravio ludom Maju, zbog čega bi ona imala nervne slomove. Maja je išla do krajnje granice, pa dok bi Janjuš kukao da će ga žena ostaviti, bez pardona poručila da to nema veze jer ga ona voli. Međutim, izigravanj­e uzornog muža na sasvim pogrešan način Janjuš je pokušao i sa učesnicom Ivanom Šopčić, kojoj nije u početku rijalitija bio problem da bude druga ljubavnica. Njena borba da osvoji Janjuša delovala je toliko ponižavaju­će da je na kraju ipak odustala i utehu pronašla u Stefanu Kariću. Nakon toga njih dvoje svoje strasti nisu mogli da obuzdaju pa su neretko imali odnose pored svih zadrugara koji su spavali u istoj sobi sa njima.

Titulu vođe u svim sukobima i “đavolj advokat” nesumljivo je imalo Lepi Mića. Bora Santana pokazao je svoju nasilnu narav, pa sem što je umeo da razbija sve pred sobom, nije mu bilo strano ni da preti na najgori mogući način svojim cimerima. Jelena Pešić, Miroslava - Mima Živković i Ermina Pašović takođe su uspeli da dođu do finala, a za to su morali da iznesu potresne detalje iz prošlosti, ali i pokažu da im nije problem da saspu najgore uvrede drugima u lice.

n

 ??  ?? FILIP ĐUKIĆ
FILIP ĐUKIĆ
 ??  ?? IVA GRGURIĆ
IVA GRGURIĆ
 ??  ?? LEPI MIĆA
LEPI MIĆA
 ??  ??
 ??  ?? EMINA PASOVIĆ
EMINA PASOVIĆ
 ??  ?? MENSUR AJDAPAŠIĆ
MENSUR AJDAPAŠIĆ

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia