Blic

MILICI SE VRATILA TEMPERATUR­A

Pevačica Milica Todorović ponovo se tesitrala na Covid-19, me utim, posle nekoliko dana, temperatur­a joj se ponovo vratila, što ju je dodatno uznemirilo.

-

Pre više od deset dana Milica Todorović je saznala da ima korona virus, koji je dobila pošto se testirala, kada je saznala da je njena prijatelji­ca i koleginica Slavica Ćukteraš s kojom se družila pozitivna na Covid-19. Tada je pevačica odlučila da se izoluje sa Slavicom u stanu u Beogradu, a ovih dana joj se pridružila i majka Jasmina, s obzirom na to da je od ćerke dobila koronu.

- Milica je posle deset dana odlučila da ponovo uradi test, što je uradila sa Slavicom. One su posetile kovod ambulatnu, a onda se vratila u stan gde čeka rezultate. Međutim, ono što je pevačicu neprijatno iznenadilo jeste temperatur­a koja joj se ponovo vratila. Počela je da se nervira, jer je konačno mislila da se oslobodila virusa i da može da se posveti normalnim aktivnosti­ma koje je vodila pre nego je saznala da je pozitvina na korona virus - kaže naš izvor.

Inače, Milica nije osećala nijedan simptom pre nego što je saznala da je pozitivna na virus korona.

- Do juče sam se osećala dobro i nisam znala da imam koronu, ali sam danas već počela da osećam prve simptom, temperatur­u. U kućnoj izolaciji sam, zajedno sa Slavicom, pridržavam­o se svega što nam je prepisao doktor i tako će biti dokle god se ne budemo osećale bolje i test ne pokaže da smo negativne - rekla nam je ranije Milica Todorović. 

/ 12. JUL 2020.

- Nikad nisam živeo na selu, pa zato nisam bio u prilici da obavljam baš sve poljoprivr­edne poslove, mada možda bih se i preselio na selo u nekoj budućnosti. Svakako bih volelo da se sklonim iz Beograda, jer mislim da je ritam koji prestonica nameće vrlo težak, pogotovo u javnim profesijam­a. Videćemo, u zemljama gde prestonice imaju dobru saobraćajn­u komunikaci­ju sa centrom potpuno je normalno da se živi van grada, međutim, mi nemamo metro pa to ne može tako lako da se organizuje. Nadam se da će se u vreme kad ja poželim da se preselim tu nešto promeniti. Ima ljudi koji i sada putuju, ali za mene je to trenutno nemoguće zbog količine posla, ali u budućnosti zašto da ne - ističe Srećković i objašnjava koje sve stare zanate drži u rukavu:

- Ne mogu da se pohvalim da sam izučio konkretno neki zanat, ali volim da radim oko kuće, u kući ili pomognem nekome na imanju. Malo se razumem u poslove vezane za poljoprivr­edu, energetiku, građevinu i onda imam opštu sliku šta može da se uradi i pomogne. Aleksandar takođe priznaje da njegovi sinovi Aleksa i Vanja nisu preveliki ljubitelji sela.

- Oni su provodili malo vremena na selu jer nisu imali ni rodbinu, ni drugare koji su iz tih predela. Deca uglavnom to prigrle i zavole ukoliko imaju nekoga ili baku i deku, tako sam se i ja zaljubio i onda sam stalno išao na selo. Međutim, hoće da zavrnu rukave, ali ipak mislim da su više za grad. Vole da planinare i generalno vole prirodu.

n

 ??  ?? KOSIDBOM PROTIV STRESA
KUBURA UŽIVA DA PLASTI SENO, JER KAKO KAŽE, NIKADA NIJE ŽIVEO NA SELU PA MU JE TO JOŠ VEĆI IZAZOV
KOSIDBOM PROTIV STRESA KUBURA UŽIVA DA PLASTI SENO, JER KAKO KAŽE, NIKADA NIJE ŽIVEO NA SELU PA MU JE TO JOŠ VEĆI IZAZOV
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia