Blic

Od virusa korona preminula dva rođena brata

-

ROĐENA BRAĆA RADOŠ i Stefan Đokić iz Čačka preminuli su od posledica infekcije virusom korona. Za samo deset dana, obojica su izgubili bitku sa virusom, a njihov otac je hospitaliz­ovan u čačanskoj bolnici jer je i on zaražen kovidom.

Radoš Đokić (36), koji je 1. jula preminuo u čačanskoj bolnici nakon što je primljen u veoma teškom stanju, poprilično je uzburkao javnost u ovom gradu. Ali vest da je i njegov rođeni brat Stefan (26) preminuo u subotu u Beogradu od posledica infekcije virusom korona, nikog više nije ostavila ravnodušni­m.

- Šest puta za pet dana Radoša su vraćali iz Doma zdravlja. Prva dva dana su mu govorili da nema simptome, a onda naredna tri dana da nema testova. Preminuo je posle tridesetak sati u bolnici u koju je primljen posle pet dana odlazaka u Dom zdravlja. Potvrđeno je da je bio kovid pozitivan. Bio je moj drug, moj prijatelj, bio je momak koga su svi voleli napisao je S. T. na Fejsbuk profilu preminulog Radoša.

Stefan je tegobe dobio prošle subote, dan nakon što je sahranio brata Radoša. Istog dana je u teškom stanju hospitaliz­ovan u čačanskoj bolnici, a već sutradan prebačen na kliniku u Beogradu.

Iako je u bolnici imao svu potrebnu negu, to, nažalost, nije bilo dovoljno mu lekari spasu život.

Kako saznajemo, samo dan pre Radoševe sahrane, Stefan i otac su se testirali brzim testom, na nagovor poslodavca kod kojeg je Radoš bio zaposlen i koji je finansirao test iz krvi za ceo kolektiv. Ali tada su obojica bili negativni.

Od virusa korona oboleo je i Radošev i Stefanov otac. On je smešten u u Opštoj bolnici Čačak.

 ??  ?? stefan Je preminuo u subotu u beogradu
stefan Je preminuo u subotu u beogradu
 ??  ?? radoš đokić preminuo Je 1. Jula u bolnici u čačku
radoš đokić preminuo Je 1. Jula u bolnici u čačku

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia