Blic

SU DIGLI RUKE OD CRNE GORE

- Miljana Vranić

da putuju, kao i u SAD, ali u Rusiju, Kinu, Izrael, Maroko, Japan, Australiju ne mogu.

Inače, Dačić navodi da smo sa Grčkom imali problema jer “tamo postoji nesklad između ministarst­ava spoljnih poslova i zdravlja”.

- Prvo su najavili da može slobodno, pa nisu otvorili prelaz, a sada su doneli

Kada je u pitanju Crna Gora, naši građani i dalje ne mogu da putuju, a Dačić, odgovaraju­ći na pitanje kada i da li će se to rešiti, kaže da su svi digli ruke od Crne Gore.

- To je njima na štetu - smatra Dačić. odluku da se ne može. Iz Grčke su kazali da je bilo dosta zaraženih među našim građanima koji su turistički posetili tu zemlju - podvukao je ministar.

Dačić ističe da je veliko pitanje da li će se te odluke promeniti ili ne i dodaje da je interes Grčke da otvori granicu zbog turizma.

3.067. Nakon razvoda, deca su u 70,7 odsto slučajeva dodeljena majci.

- Tamo gde su partneri u stabilnim odnosima, što znači da mogu da se oslone jedno na drugo, da postoji određeno planiranje između njih, da postoji međusobno podržavanj­e i podrška, oni u kriznim vremenima potvrde taj kvalitet svog zajedništv­a. S druge strane, tamo gde postoji rizik da supružnici uđu u nesporazum­e koji mogu da ugroze jedan drugog, gde nema podrške, dolazi se do većih problema i oni pucaju u kriznim situacijam­a - rekla je za “Blic” prof. dr Nevena Čalovska Hercog.

nn14 DANA KARANTINA Nemačka Slovenija

ZEMLJE U KOJE TRENUTNO NE MOŽEMO

Crna Gora, Rusija, Kina, Izrael, Maroko Japan, Australija, Rumunija, Grčka Švajcarska, Holandija, Belgija

Prosečno trajanje razvedenog braka u 2019. godini iznosi 13,5 godina. Najviše brakova sklopljeno je u Beogradu i Vojvodini, a najmanje u južnoj i istočnoj Srbiji

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia