Blic

Siniša: Prošla godina je bila puna velikih sra..!

„Jedva čekam navijače. Vujadin Boškov je umeo da kaže da je stadion bez publike kao žena bez grudi”, poručio je srpski trener na klupi Bolonje.

-

SINIŠA MIHAJLOVIĆ SE u subotu pojavio pred novinarima da bi pričao o nedeljnom meču njegove Bolonje sa Parmom. Srpski stručnjak je meč pratio van stadiona jer je suspendova­n zbog isključenj­a protiv Sasuola.

Međutim, važnije od fudbala je to što je pre tačno godinu dana saznao da ima leukemiju. Jedno od pitanja koje mu se svidelo bilo je upravo o toj godišnjici i onome što je prošao u međuvremen­u:

- Baš na ovaj dan, u 21.30, pre godinu dana su mi Sabatini, Nani i Di Vajo došli u sobu i rekli da imam leukemiju. Važnih su ovo bili godinu dana, neću ih nikada zaboraviti... Godina puna sr***. Klub i moji momci su bili dobri (dok me nije bilo), a teško da je iko zamišljao da ćemo godinu dana kasnije mi da sedimo ovde i pričamo o fudbalu. Nadam se da će se uskoro i navijači vratiti na tribine. Vujadin Boškov je umeo da kaže da je stadion bez publike kao žena bez grudi - rekao je Siniša Mihajlović.

On se, međutim, iznervirao kada je dobio pitanje o šansama Bolonje da se plasira na međunarodn­u scenu.

To sam vam odgovorio pred meč s Interom. Moramo da radimo ono što moramo, profesiona­lci smo, pristup obavezama nikada neće biti pogrešan. Mi ćemo uraditi sve što možemo da bismo pobedili, ali ja stvarno ne želim da slušam više ovakva pitanja. Mislim, ako budem video igrače da izlaze na teren samo reda radi, pa prvi ću ja da ih išutiram u d***! A vi biste morali da se pripremite kada dolazite ovde sa tako j **** pitanjima! Nedostaje vam malo mašte. Nemojte uvek da me pitate jedno te isto. Od deset pitanja, devet su uvek ista. Zato su vam i odgovori takvi kakvi jesu - poručio je Siniša Mihajlović.

Pored meča supenzije, Mihajlović je kažnjen i sa 15.000 evra zbog crvenog kartona koji je, kako sam kaže, zaslužio jer je opsovao sudiju.

- Poslao sam ga gde nije trebalo. Preterao sam, vikao sam, šutirao stvari pored terena... Bila je to pravedna odluka i morao sam da budem kažnjen - iskren je bio Mihalović nakon isključenj­a.

Baš na ovaj dan, u 21.30, pre godinu dana su mi Nani i Di Vajo došli u sobu i rekli da imam leukemiju. Nikada to neću zaboraviti

n

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia