Blic

Bivši centar Crvene zvezde na meti Partizana

-

duže dovodi u vezu s našim klubom, međutim, negde je očigledno zapelo i situacija se nije promenila.

Takođe, u Partizanu se visoko kotira i Džamal Meklin. On je početkom godine bio sve dogovorio sa Beograđani­ma, a njegovo ime se čak i pojavilo u registru igrača Košarkaško­g saveza Srbije. Na kraju, transfer je propao, a crno-beli su zamenu pronašli u Džejmsu Makaduu.

Meklin je tako iz italijansk­og Sasarija, preko Beograda, produžio do Nagoje, sa kojom je nedavno završio saradnju. Snažni Amerikanac ima 32 godine, a može da igra i na poziciji “četiri”.

Novi trener Vlado Šćepanović nije želeo da komentariš­e koliko je realno da Partizan, posle Nemanje Dangubića, dovede još jednog bivšeg košarkaša Crvene zvezde.

- Nema potrebe da žurimo, jer se tržište tek otvara. Ne insistiram na dovođenju većeg broja igrača. Važnije je da vidimo kakav nam profil odgovara. Što se centarskih pozicija tiče, imamo Nikolu Jankovića i Mozlija - kaže Sćepanović.

Crno-beli će pokušati da zadrže nosioce igre iz prethodne sezone, pa će tek onda da razmišljaj­u o novim imenima.

- Doveli smo Milera-mekintajer­a, tu je i Nemanja Gordić za koga se nadam da će produžiti ugovor. Mislim da smo blizu dogovora. Imamo Markusa Pejdža i Ognjena Jaramaza na „dvojci“, a tu je i mali Trifa, koji nije više mali. Zagorac i Dangubić su na „trojci“, na „četvorci“pod ugovorom imamo Tomasa, a tu je i Birčević. Stefan Janković ima ugovor, ali tek ćemo da vidimo šta ćemo da radimo po tom pitanju. O Novici Veličković­u neću da trošim reči i koliko on znači za tim u košarkaško­m i ljudskom smislu - dodao je Vlado Šćepanović.

Partizan je već poželeo dobrodošli­cu Nemanji Dangubiću, a uskoro bismo u crno-belom mogli da vidimo i Matijasa Lesora, koji je za Crvenu zvezdu igrao u sezoni 2017/18.

Novi trener Vlado Šćepanović kaže da ne želi da žuri sa pojačanjim­a i da traži košarkaše koji mogu da se brzo i kvalitetno uklope u Partizanov­u igru

n

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia