Blic

Probao sam kajmak i pljeskavic­u

Holivudski glumac Kris Malki ove dane provodi u Beogradu da bi snimio seriju “Kaljave gume” reditelja Miodraga Ćertića, a kako kaže oduševljen je domaćom hranom i srpskim restoranim­a.

- F. J.

SNIMANJE SERIJE “KALJAVE gume” koje je obustavlje­no zbog vanrednog stanja nastavljen­o je ovih dana u Beogradu, gde se ekipi iz Amerike pridružio holivudski glumac Kris Milki, zvezda serije “Tvin Piks”. On sa prvakinjom Ateljea 212 Goricom Popović, koja igra glavnu junakinju Vesnu, snima na Adi Međici, a ekipa je oduševljen­a što im se pridružio Malki, koji je fasciniran Srbijom.

- Želeo sam da dođem u Beograd jer imam prijatelje iz Srbije u Americi. Jedva sam čekao da dođem, ovo je divno mesto, lepo se zabavljamo. Imamo sjajnu ekipu i sjajnog režisera. Radimo naporno, ali zabavno je - rekao je za RTS Kris Malki i dodao da je pre dolaska u našu zemlju imao želju da proba šljivovicu i srpsku hranu, a posebno da čuje muziku iz Srbije.

- Probali smo kajmak i sve što je probao reditelj Ćertić, u svemu ga pratim. Pljeskavic­u, ribu... Hrana je sjajna. Toliko je dobrih restorana u Srbiji i u sjajnom smo hotelu - preneo je svoje utiske Malki. zvezda „Tvin piksa“uživa u srbiji

Zvezda “Tvin Piksa”, koji je bio zaražen korona virusom u martu i koji se uspešno oporavio, poručio je: - Ako nemate blata ispod guma na kraju života, to znači da niste ni živeli. Dobro sam. Bio sam zaražen. Ja i moja ćerka i njena deca, nije nam bilo dobro dve nedelje, ali imali smo sreće jer smo to preležali. Sada se osećam dobro, imam dobru energiju, trebalo nam je oko tri nedelje da ozdravimo. Znam da nemaju svi tu sreću.

Osim Malkija i Gorice Popović, u seriji igraju i Bojan Žirović, Jelena Stupljanin, Tanja Bošković, Jovana Gavrilović i mnogi drugi. 

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia