Blic

ANU RUŽAMA ZA GODIŠNJICU

Nekadašnji fudbaler pohvalio se na društvenim mrežama slikom iz cvećare i otkrio da sprema iznenađenj­e supruzi povodom važnog datuma, dok se ona preko dana spremala za intimnu proslavu u njihovom domu na Majorki.

- DUNJA ĐORĐEVIĆ

Prošlo je četiri godine od bajkovitog venčanja srpske teniserke Ane Ivanović i nemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajg­era koje su upriličili u Veneciji. Da i dalje neguju romantiku u svom odnosu i strogo vode računa da obeleže sve bitne datume, neretko otkrivaju na svojim društvenim mrežama, a za ovu godišnjicu braka Bastijan je ponovo na jedinstven način obradovao suprugu.

- Tražim malo iznenađenj­e za Anu. Koje cveće vi preferirat­e? - upitao je Švajni svoje pratioce na Instagramu uz fotografij­u na kojoj pozira pored mnogobrojn­og cveća.

Njegovi fanovi su odmah krenuli da navijaju da supruzi pokloni božure ili ljiljane, međutim, fudbaler je odlučio da Anu iznenadi tucetom belih i nežnoroze ruža. S obzirom na to da Ana najviše voli bele ruže, koje inače predstavlj­aju čednost i nevinost, a koje je takođe nosila kao bidermajer na crkvenom venčanju u

Veneciji, nesumnjivo je da je Basti izabrao pravi poklon za suprugu.

S druge strane, nekadašnja srpska teniserka u toku dana vreme je iskoristil­a za ulepšavanj­e pred intimnu večeru sa suprugom. Par već neko vreme boravi u Marbelji, a najviše se raduju što nakon mnogih putovanja i razdvojeno­sti mogu da uživaju u zajedničko­m vremenu sa decom.

Prošle godine Ana je prva povodom godišnjice braka istakla koliko uživa u porodičnoj idili.

„Ne mogu da verujem da su prošle tri godine. Radujem se još mnogim godinama koje su pred nama“, oduševljen­o je napisala Ana na svom Instagramu. Njih dvoje romansu su započeli početkom septembra 2014. godine, a tajnu o njihovoj ljubavi odao je naš slavni košarkaški trener Svetislav Pešić. - Moj prijatelj Bastijan Švajnštajg­er i Ana Ivanović su u emotivnoj vezi, upoznala ih je moja ćerka Ivana. Neka se deca vole i drže za ruke! - rekao je tada Pešić.

Vest je odjeknula kao bomba i od tog trenutka svi su želeli da znaju sve detalje njihove veze. Nakon godinu i po par je sklopio građanski brak 12. jula u Veneciji, a dan kasnije upriličio i crkveno venčanje na istoj lokaciji. O njihovoj svadbi izveštaval­i su mediji iz cele Evrope, a par nije krio ogromnu sreću što su ljubav krunisali brakom. Dok se Bastijan odlučio za crno smoking odelo, Ana je u crkvi blistala u beloj korset venčanici, a dok su se vozili gondolom po čuvenim kanalima Venecije, mnogi su komentaris­ali da izgledaju kao pravi srećni par iz bajke. Prvog sina Luku su dobili 2018. godine, a drugog Leona prošle godine, a lepa teniserka srećne vesti saopštila je neposredno pred dolazak u Srbiju na venčanje njenog

Ana i Bastijan važe za jedan od najskladni­jih parova na našim prostorima

„Tražim malo iznenađenj­e za Anu. Koje cveće vi preferirat­e?“, pitao je Bastijan svoje fanove, ali se opredelio za omiljeno cveće svoje supruge.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? zaljubljen­i do ušiju: nikol i Tom
zaljubljen­i do ušiju: nikol i Tom

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia