Blic

Pretukao pa ubo u vrat mladića

- M. G. - A. Ž. A

IVANU K., VLASNIKU jedne perionice u Šapcu, određeno je policijsko zadržavanj­e zbog sumnje da je prekjuče po podne, posle svađe i rvanja, nožem ubo u vrat Branka Š., koji je porethodno osmatrao vozilo parkirano ispred radnje.

Kako saznaje “Blic”, izbodeni Branko Š. se oporavlja, a istovremen­o je krivična prijava podneta i protiv muškarca koji je sa njim bio u društvu - Milana M. i to zbog nasilničko­g ponašanja.

Šta se dešavalo u ponedeljak po podne biće utvrđeno u istrazi, ali prva saznanja ukazuju da su se Branko Š. i Milan M. motali oko automobila parkiranog ispred perionice na Trkalištu. Prethodno je, kako saznajemo, Branko Š. bio kod lekara na terapiji.

- Kako su obojica poznati po tome što ne prezaju od toga da provale u vozilo i ukradu sve što im se nađe pod rukama, prodaju to za siću i kupe drogu, utvrđuje se da li je njihovo pojavljiva­nje uznemirilo Ivana K., vlasnika autoperion­ice, pa im je navodno dobacio da “ne obijaju automobile u Šapcu” - kaže izvor “Blica” upoznat sa slučajem.

Navodno, incidentu je prethodila prepirka, a ubrzo su verbalne uvrede prerasle u tuču. Kako je za sada utvrđeno, Branko Š. i Milan M. nasrnuli su na Ivana K. Napadači su koristili metalnu šipku i nož, a u jednom trenutku došlo je do rvanja Branka Š. i Ivana K. U tom komešanju Branko Š. je uboden nožem u vrat. Iako povređen, uspeo je da ode do obližnje ambulante Hitne pomoći, nakon čega je prevezen u bolnicu u Valjevu, gde su lekari konstatova­li teške povrede opasne po život. Zadržan je na lečenju i prema saznanjima “Blica”, oporavlja se.

Dok je povređeni Branko Š. išao ka ambulanti, Ivan K. je na mestu sukoba sačekao dolazak patrole policije, dok je Milan M. pobegao, ali je i protiv njega podneta krivična prijava. Prema saznanjima “Blica”, nož kojim je uboden Branko Š. nije nađen.

 ??  ?? navodno, incidentu je prethodila svađa ispred perionice
navodno, incidentu je prethodila svađa ispred perionice

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia