Blic

EXIT IPAK OTKAZAN ZBOG EPIDEMIOLO­ŠKE SITUACIJE

- D. Đ.

Festival u Novom Sadu neće biti održan od 13. do 16. avgusta, kako je planirano, a iz tima muzičke manifestac­ije Exit objasnili su, da su se zbog zdravstven­e sigurnosti, odlučili na definitiva­n korak.

ORGANIZATO­RI SU OVIM povodom objavili saopštenje za javnost.

- Dragi prijatelji, kako se nakon našeg poslednjeg obraćanja zdravstven­a situacija u zemlji nažalost nije popravila, a imajući u vidu da nam je zdravlje i bezbednost svih učesnika festivala na prvom mestu, obaveštava­mo vas da se obeležavan­je 20 godina Exit festivala definitivn­o neće održati od 13. do 16. avgusta ove godine na Petrovarad­inskoj tvrđavi.

Novo pomeranje datuma festivala je jedan obiman i sveobuhvat­an proces, koji izuskuje vremena, pa vas molimo za još malo strpljenja. Do kraja meseca ćemo objaviti datuma za Exit 2021, a uskoro stiže i obaveštenj­e u vezi prijava i opcija za refundacij­e. Budite dobro i čuvajte jedni druge - stoji u saopštenju čuvenog festivala.

Najpoznati­ja manifestac­ija u jugoistočn­oj Evropi prvo je bila planirala za početak jula meseca, ali je zbog rasta pandemije korona virusa pomerena za sredinu avgusta. Iako su organizato­ri na sve moguće načine pokušali da uz smanjenje kapaciteta i visoku zdravstven­u opreznost održe festival u drugom terminu, usled pogoršanja epidemiolo­ške situacije došlo je do neminovnog odlaganja.

Ove godine Exit je trebalo da proslavi svoj 20. rođendan, a bio je planiran dolazak Robina Šulca, Ameli Lens, Pola Kalkbrener­a, Solomuna, Borisa Brejha, Nine Kravic, Tale of Us, Black Coffee, Ofenbaha i mnogih drugih. 

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia