Blic

Ni Jokić neće parole, na dresu će pisati ime

Bogdanović­ev saigrač izašao iz sobe po hranu koju je poručio i sada mora deset dana u samoizolac­iju.

- Pijevac

NIKOLA JOKIĆ JE po dolasku u Orlando odlučio da uradi isto što i Lebron Džejms. As Denvera ne želi da dodaje nikakve slogane na svoj dres na kojem će pisati samo Jokić. Pre nekoliko dana isto je zatražio i Džejms koji je rekao da se to “ne poklapa sa njegovom misijom i ciljem”. Zanimljivo je da će Nikola biti jedini igrač Nagetsa sa imenom, jer su njegovi igrači izabrali jedan od 29 slogana koje im je ponudila NBA liga. Freedom (Sloboda), Enough (Dosta), Power to the People (Moć ljudima), Justice Now (Pravda sada), Black Lives Matter (Crni životi su važni) i I Can’t Breathe (Ne mogu da dišem) slogani su koji će najviše biti korišćeni na mečevima NBA lige koja se nastavlja duelom Nju Orleansa i Jute, pola sata posle ponoći u noći između 30. i 31. jula. Slovenac i Jokićev saigrač iz Denvera, Vlatko Čančar, odlučio se za Jednakost (Equality).

Inače, u Denveru i dalje Jokića drže daleko od javnosti, iako je sada potvrđeno da je naš košarkaš stigao na Floridu. Pretpostav­lja se da klub želi da ga zaštiti od medija i pitanja o pozitivnom rezultatu na korona virus sa kojim se izborio dok je bio u Srbiji.

Jokić je po dolasku u Orlando morao da bude testiran još dva puta, u roku od 24 sata, pre nego što dobije dozvolu da se priključi saigračima. Inače, NBA je objavila da je 19 igrača pozitivno na korona virus, a najzvučnij­e ime je svakako zvezda Hjuston Roketsa, Rasel Vestbruk. On je potvrdio da je zaražen i pre nego što je ekipa krenula put “Diznijevog svet”.

- Pozitivan sam, ali osećam se dobro. Žao mi je zbog ovoga, međutim, verujem da će sve da bude u redu i da ću uskoro biti u ekipi - rekao je Vestbruk.

Takođe, dobili smo i prve igrače koji su prekršili pravila karantina u “Diznilendu” i koji će sada morati da idu u obaveznu desetodnev­nu samoizolac­iju. Prvi je bio Rišon Holms iz Sakramenta koji je “prekoračio granicu kampa” kako bi pokupio hranu koju je naručio.

- Pogrešio sam, prešao sam liniju... Moram da ostanem u svojoj sobi još osam dana - napisao je Holms.

Sličnu glupost napravio je igrač Hjustona Bruno Kabolko. On je napustio svoju sobu tokom početnog karantinsk­og perioda. Nije bio svestan da mu to nije dozvoljeno uprkos tome što je liga o protokolu obavestila igrače i osoblje.a.

Zanimljivo je da će Nikola biti jedini igrač Nagetsa sa imenom, jer su njegovi saigrači izabrali jedan od 29 slogana koje im je ponudila NBA liga

n

 ??  ??
 ??  ?? nikola jokić je po dolasku u orlando odlučio isto što i lebron džejms
nikola jokić je po dolasku u orlando odlučio isto što i lebron džejms

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia