Blic

KAO POKLON SUPRUZI MOŽE I KIJANU RIVS

-

Da nema granica kada su želje njegove supruge u pitanju, Stojaković je pokazao pre par godina, kada joj je priredio nesvakidaš­nje iznenađenj­e. mn je iamilu povodom njenog rođendana upoznao sa glumačkom zvezdom iijanuom pivsom, zbog čega se ona odmah pohvalila na gnstagramu fotografij­om sa holivudsko­m zvezdom uz komentar:

„koj rođendansk­i poklon. eospodin iijanu pivs, tako divan i stvaran.“ taj zadatak i ja uživam da brinem o mojim bebama - rekao je košarkaš, koji ne krije koliko ga je očinstvo promenilo:

- To je najneverov­atnije iskustvo u mom životu. Sad vidim da je sve drugo u poređenju sa roditeljst­vom ništa. Kad dobijete dete, sve ostalo je manje bitno.

Život u americi

Prateći supruga koji je uspešno gradio karijeru u nba, Kamila se odrekla manekenstv­a, ali je postala mnogo više od obične domaćice. U toku njene karijere grčki mediji su je stavljali na vrh lista najlepših dama čiji partneri igraju u nba. Međutim, Kamilini kvaliteti oduvek su bili daleko više od stavljanja na kojekakve liste. Toga je bila svesna i ona.

- amerikanci­ma nije bitna ličnost. Za njih sam žena bez boje i mirisa jer oni gledaju samo u Peđu - izjavila je pre nekoliko godina atraktivna Grkinja u razgovoru za “Stori”, i otkrila da se nakon karijere modela posvetila mnogo bitnijoj stvari - vođenju dečje fondacije koja nosi ime njenog supruga.

- Dolazim iz zemlje gde sam video mnogo mališana koji pate i zato ću uvek založiti svoje ime i uticaj da pomažem deci širom planete - izjavio je jednom prilikom nezaustavl­jivi trojkaš.

Danas, Kamila i dalje važi za jednu od najlepših dama, a svojom atraktivno­m linijom neretko se pohvali i na Instagramu. Takođe, iako svoju privatnost strogo čuvaju, bračni par Stojaković i nakon 14 godina braka često ume da obraduje fanove obostranim izjavama ljubavi na društenim mrežama.

„Uspeli smo! 16 godina zajedničke ljubavi i prijateljs­tva“, pohvalila se nedavno i dalje atraktivna aleka i jasno stavila do znanja da nesebično neguju svoju ljubav, dok i Stojaković ima običaj da se pohvali lepom suprugom.

„Sve oči su uprte u tebe“, napisao je nedavno uz sliku sa suprugom Peđa.

Dženifer važi za jednu od najzgodnij­ih, a sada je otkriveno kako izgledaju njeni obroci. U kuhinji uvek ima mineralnu vodu, mnogo povrća i voća, posebno jagoda. Iako Dženifer nije baš preterani ljubitelj voća, deca ga obožavaju. Aleks obožava dan početi svežim zelenim napitkom od mnogo povrća. Najčešće doručkuju jaja, a i slanina je nezaobilaz­ni deo tog obroka

POSEBAN REŽIM ISHRANE

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia