Blic

Kupila vikendicu od 1,4 miliona dolara

- ILIĆ

Latino zvezda Dženifer Lopez zajedno sa svojim emotivnim partnerom Aleksom Rodrigezom odlučala je da kupi malu vikendicu iz 1948. godine u San Fernandu.

Ona je pored manje vikendice, koju je platila neverovatn­ih 1,4 miliona dolara, kupila i imanje, što je odličan potez, jer u blizini već poseduje raskošno zemljište. Dom je sagrađen 1948. godine i ima novouređen­i enterijer koji izgleda onako kako je pevačica zapravo i potajno priželjkiv­ala. vikendica poseduje veći dnevni boravak u kome ona sa partnerom i decom Emom i Maksimilij­anom najčešće voli da provodi vreme.

Koža i Svetli Tonovi

Krem kožna garnitura sa šarenim jastucima, crni kožni tepih od divljači i dominantni zlatni sto koji se nalazi na sredini i služi za odlaganje najmanjih stinica u toku dana. Preko puta graniture najviše pažnje privlači crni kamin koji će odlično poslužiti kada vreme postane hladnije. Prostor je pretežno u svetlim bojama, dok su zidovi u belim nijansama kako bi nameštaj mogao savršeno da se uklopi uz ostatak doma. Plafonjere i ugradna svetla preovladav­aju u celoj kući, dok se iz dnevnog boravka prilazi kuhinji koja ima velike radne ploče. Siva boja izabrana je za drvene površine koje se uglavnom nalaze u sklopu ovog objekta, a takođe je i tehnika u srebrnoj boji kako bi se uklopila sa nijansom koja odgovara drvenim površinama. na sredini

kuhinje se nalazi ogromna ploča koja služi za pripremanj­e hrane, ali i dve crne barske stolice koje odlično služe za sedenje tokom obroka. Međutim, još uvek nije poznato da li Dženifer voli da kuva i priprema hranu za svoje ukućane, ali frižider sa dvoja vrata je u ovom slučaju bio neophodan kako bi sve namirnice mogle da se skladište u isti. S obzirom na to da je vikendica prizemna, njoj ipak ne manjka prostorija za odmor. Tako se u sklopu istog objekta nalaze tri spavaće sobe srednje veličine koje će odlično poslužiti pevačici, njenom partneru i decu za vreme dubokog sna tokom noći. U jednoj od njih preovladav­aju sivo-krem tonovi koji čine većinu

nameštaja u

ŽELI ŽIVOT U MALOM GRADU

Dženifer je nedavno otkrila o čemu mašta:

- Volela bih da vodim normalan život u nekom manjem gradu. Gde mogu zdravije da se hranim, vozim bicikl, idem u podavnicu gde bih kupila hleb, stavila ga u korpu, odnela kući i namazala džemom. sobi. Ogroman bračni krevet miš boje, fotelja krem dezena, ali i ogromni ugradni ormar koji će odlično poslužiti za skladišten­je garderobe Dženifer Lopez i njenog izabranika. U okviru iste prostorije se nalazi prostrano krem kupatilo.

Soba za mališane

Nema sumnje da će se druga, dečja soba posebno dopasti pevačicino­j deci Emi i Maksimilij­anu. Bež tonovi preovladav­ju u sklopu sobe, dok se pored velikog bež kreveta nalazi ugradni ormar, kao i igračka u obliku velikog majmuna. Treća, ali ne i najmanje bitna soba, izgleda najskromni­je od preostale dve. U njoj se nalazi veliki bračni krevet, dva noćna stočića i dve stone lampe koje će idealno poslužiti za čitanje knjiga ili magazina. Zidovi su bele boje kako bi sve podsećalo na čisto i skladno uređeno. Kupatila u okviru vikendice su i te kako luksuzno urađena, kao između ostalog i ostatak enterijera u kom će u budućnosti Dženifer i Rodrigez sa pevačicino­m decom provoditi svoje slobodno vreme. Tuš-kabina sa providnim staklom, beli elementi i, naravno, beli zidovi. Tako izgleda jedno od kupatila u kojem će provoditi vreme dok se budu sređivali za bitne događaje. U drugom delu kuće nalazi se još jedan dnevni boravak sa trpezarijs­kim stolicama i stolom. Za razliku od primarnog dnevnog boravka, u ovom preovladav­a više zelenila, kao i svetlost kojoj dodatno doprinose veliki prozori. Krem, beli i crni tonovi su gotovo svuda u okviru ovog dela, tako da je sigurno da će pevačica u trenucima samoće odmarati oči prijatnim bojama oko sebe. Naravno, kakva bi to bila vikendica kada ne bi imala sjajno dvorište? Za neverovatn­ih 1,4 miliona dolara koliko je plaćena trebalo bi da poseduje mnogo više kvadrata, ali je očigledno ovog puta pevačici skromnost bila u prvom planu. Tako će Dženifer moći preko leta da uživa u oazi mira koja se nalazi u dvorištu. Pletena garnitura predviđena za potrebe spoljnih objekata krasi deo kod ulaznih vrata. Pored toga, u dvorištu se nalazi i garaža koja sjajna za parkiranje luksuznih automobila koje Lopezova poseduje u svojoj i te kako bogatoj kolekciji.

ostale nekretnine

Latino diva pored ovog imanja poseduje veliku parcelu od 28 miliona dolara u obližnjem Bel Airu, takođe i penthaus od 20 miliona dolara na Menhetnu, imanje u Hemptonu i dom ispred okeana u Malibuu. Inače, njen penthaus na Menhetnu ima četiri spavaće sobe, šest kupatila i dva toaleta, koji je pre nekoliko godina kupila za 22 miliona dolara. Nalazi se u Flatiron distriktu i luksuzan je baš onoliko koliko se pretpostav­lja kada je Dženifer u pitanju. Dom ima pogled na Medison skver park i originalno je izgrađen 1924. godine, te je ta ista zgrada zapravo predratna i sadrži samo četiri rezidencij­e.

 ??  ??
 ??  ?? SPAVAĆE SOBE SE NALAZE U KUĆI
PORED GLAVNE SPAVAĆE SOBE, TU JE I SOBA ZA DECU
SPAVAĆE SOBE SE NALAZE U KUĆI PORED GLAVNE SPAVAĆE SOBE, TU JE I SOBA ZA DECU
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia