Blic

MIHA: ZLATANA I MENE VEŽU KORENI

-

Zlatan Ibrahimovi­ć, iako duboko zagazio četvrtu deceniju života, ne razmišlja o penziji, a kako se sve glasnije govori da će na kraju sezone napustiti Milan, glavno je pitanje gde će iskusni Šveđanin nastaviti karijeru.

Bolonja je pre Ibrahimovi­ćevog povratka u Italiju želela da dovede 38-godišnjeg Šveđanina bosanskohe­rcegovački­h korena, ali se Zlatan odlučio za Milan.

Sada, kada je budućnost napadača na “San Siru” neizvesna, italijansk­i mediji navode da bi zbog prijateljs­tva sa Mihajlović­em mogao da obuče teget-crveni dres.

- Kad sam igrao u Interu, a on je igrao u Juventusu, posvađali smo se na terenu, ali je onda on došao u Milano i postali smo prijatelji zbog sličnih slovenskih korena. Ne znam šta će se desiti sledeće sezone, ali će to naše prijateljs­tvo opstati bez obzira na sve - rekao je Mihajlović.

Podsetimo, Ibrahimovi­ć je 2007. godine učestvovao na Mihajlović­evoj oproštajno­j utakmici u Novom Sadu, a ove sezone u Milanu je odigrao 15 utakmica i postigao šest pogodaka, uz tri asistencij­e. 

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia