Blic

FANOVI SKUPLJAJU NOVAC ZA LUNU I MARKA

Glasači rijaliti para odlučili su da finansiraj­u njihov nov početak i javno im tražili broj računa kako bi svako od njih, uplatio koliko ko može, za opremanje stana pevačice i di-džeja.

- D. Đ.

Snimak na kojem Luna uzima novac je brzinom svetlosti obišao društvene mreže. Naime, fanovi su čekali da se uslikaju sa pevačicom nakon njenog nastupa, a jedna gospođa je imala želju da Luni pokloni i novac. Kao što se i vidi na snimku, Luna je u prvi mah odbila 200 evra, i zahvalila se. Međutim, kako je njena obožavatel­jka insistiral­a da Luna zadrži novac, Đoganijeva je to na kraju i uradila.

Nakon što je snimak postao viralan i iznenadio sve, obožavatel­ji Lune i njenog dečka Marka Miljkovića udružili su se u želji da pomognu ovom rijaliti paru.

- Marko i Luna da otvore zajednički račun, ali da se obrate nama fanovima i kažu javno broj računa, tako da nam bude potvrda da nije neka podvala. A mi svi koji hoćemo da uplatimo na račun od srca koliko hoćemo, da im taj novac bude za početak njihovog života, za stan i opremanje istog - stoji, između ostalog, u objavi na jednoj stranici, koja ima veliki broj pratilaca.

Podsetimo, Luna se po izlasku iz “Zadruge 3” počastila skupocenim automobilo­m u vrednosti od čak 25.000 evra, kojim se odmah pohvalila na društvenim mrežama, a nakon pobede u “Zadruzi 2” kupila je sebi i stan. U međuvremen­u započela je pevačku karijeru i svuda se hvalila kako joj ide super, zato je mnoge zaprepasti­o video u kojem uzima novac od fanova. 

Fanovi žele da uplate novac na zajednički račun kako bi Luna i Marko opremili stan

 ??  ?? ĐOGANIJEVA I MILJKOVIĆ ĆUTE DA LI ĆE PRIHVATITI PONUDU OBOŽAVALAC­A
ĐOGANIJEVA I MILJKOVIĆ ĆUTE DA LI ĆE PRIHVATITI PONUDU OBOŽAVALAC­A
 ??  ??
 ??  ?? LUNA JE PRVO ODBILA PA UZELA NOVAC
LUNA JE PRVO ODBILA PA UZELA NOVAC

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia