Blic

Crnogorca ubili škaljarci?

- B. B.

U ISTRAZI UBISTVA Saše Klikovca koji je likvidiran za vikend u Kotoru saslušano je više osoba koje su označene kao pripadnici škaljarsko­g kriminalno­g klana.

Kako prenose “Vijesti”, iz Uprave policije im je nezvanično rečeno da su istragu preuzeli njihovi službenici iz Sektora za borbu protiv organizova­nog kriminala i korupcije (SBPOK), jer veruju da je Klikovac ubijen u nastavku rata crnogorski­h klanova.

Objasnili su, međutim, da će sve strukture Uprave policije biti uključene u istragu “do konačnog rasvetljav­anja tog krivičnog dela”.

Policajci su u subotu pretraživa­li više naselja u Zeti ne bi li ušli u trag ubicama Klikovca.

Iz vrha Uprave policije “Vijestima” je rečeno da zasad nemaju opipljive detalje u istrazi, ali i da su na saslušanje priveli više osoba koje su u njihovim evidencija­ma označene kao članovi škaljarsko­g kriminalno­g klana.

Klikovac je likvidiran u subotu ujutru ispred restorana “Kod Crnogorca” u naselju Cijevna, nadomak svoje porodične kuće.

Prema saznanjima “Vijesti”, Podgoričan­in, navodno blizak kavačkom kriminalno­m klanu, iz restorana je izašao kada je čuo škripu kočnica na parkingu.

Navodno, uspeo je da dođe do svog automobila parkiranog tik uz vrata lokala, ali su ga zaustavili hici ispaljeni iz automatsko­g oružja.

Sagovornik blizak istrazi rekao je da je u tridesetos­mogodišnja­ka ispaljeno više hitaca, ali nije precizirao koliko od njih ga je pogodilo.

Klikovac je, kako se sumnja, bio blizak kavačkom kriminalno­m klanu. On je likvidiran kada je izlazio iz restorana u Kotoru čuvši škripu kočnica.

 ??  ?? crnogorska policija saslušala je pripadnike škaljarsko­g klana
crnogorska policija saslušala je pripadnike škaljarsko­g klana

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia