Blic

JANJUŠ: POPIO SAM, NIČEG SE NE SEĆAM MAJA: BILI SMO INTIMNI NAKON „ZADRUGE“

Zadrugari su se našli prvi put oči u oči nakon raskida i tom prilikom nisu štedeli uvrede i optužbe na račun onog drugog.

-

NAIME, PRVO JE Maja Marinković prilikom dolaska u emisiju “Narod pita”, čiji je gost takođe bio Marko Janjušević Janjuš, potpuno ignorisala bivšeg ljubavnika da bi mu u toku emisije uputila teške reči.

- Ja sa njim ne želim nikakvu komunikaci­ju. Nema potrebe da se pozdravlja­mo, ne želim da imam bilo kakav odnos. Jako je loš čovek i veliki manipulato­r, njegova dela govore o njemu više nego moje reči. Napravila sam veliku grešku i bitno je da sam shvatila da je greška - rekla je Maja, pa otkrila da su se videli nakon završetka rijalitija:

- Čula sam se njim, preko njegovog brata, videli smo se posle dva dana kada se završila „Zadruga“. Obostrana je inicijativ­a bila, dopisivali smo se, čuli smo se po ceo dan. Videli smo se u kafiću jednom, posvađali smo se kada smo izašli iz kafića. Posle toga smo otišli kod mene u stan, proveli smo celu noć zajedno, on se dopisivao sa svojom ženom navodno zbog ćerke. Pokazivao mi je poruke svoje žene, to je istina. Posle smo bili zajedno i sve što ide uz to, ceo naš odnos, bili smo intimni.

Na ove Majine reči Janjuš je kratko poručio: - Bio sam popio, ne mogu da se setim, ali ako je Maja rekla da je tako. Koliko puta smo imali intimne odnose? - bio je ironičan Marko koji nakon toga nije želeo da priča o Maji, već o svojoj ženi.

- Plašio sam se tog susreta iskreno. Videli smo se odmah sutradan i porazgovar­ali kako dalje. Kad sam video ćerku Krunu, totalno sam promenio ploču. Bilo mi je dosta bolje. Sada živim sam, sa Krunom provodim vreme. Moja žena je toliko normalna da dopušta, zna se kako je dete najsrećnij­e.

Ispala je dobra iako možda nisam zaslužio. Ispoštoval­a me je u svim mogućim situacijam­a. 

 ??  ?? janjuš je istakao da više ne živi ni sa suprugom ni sa ljubavnico­m, već da je posvećen ćerki
janjuš je istakao da više ne živi ni sa suprugom ni sa ljubavnico­m, već da je posvećen ćerki

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia