Blic

Timberlejk i Džesika dobili drugog sina

Nakon problemati­čnog perioda kada je Džastin Timberlejk uhvaćen u aferi s kolegicom na setu, niko nije mogao ni da pretpostav­i da poznati par očekuje prinovu. Upravo zato jer je Džesika Bil uspela da svih devet meseci sakrije trudnoću od javnosti.

- D. Đorđević

SLAVNA GLUMICA PORODILA se u strogoj tajnosti, a novost da je porodica Timberlejk postala brojnija za još jednog člana otkrio je britanski tabloid “Dejli mejl”. Prema pisanju stranih medija, Džesika je pre nekoliko dana na svet donela sina, čije ime još uvek nije poznato. Supruga holivudsko­g zavodnika šokirala je ovim mnoge jer niko nije ni naslutio da je trudna. Svoje stanje uspešno je skrivala na početku trudnoće, a zatim se od marta meseca nije pojavljiva­la u javnosti.

Slavni supružnici dobili su još jednog sina, a zajedno već imaju petogodišn­jeg Silasa. Za britanski tabloid vest je potvrdila majka glumice, koja već neko vreme provodi na adresi svoje ćerke kako bi joj pomogla u prvim danima sa drugom bebicom.

Izgleda da su nakon problemati­čnog perioda, koji se odigrao krajem novembra prošle godine, Džastin i Džesika napokon pobedili sve probleme. Podsetimo, glumac je tokom jedne pijane noći uslikan kako se drži za ruke sa koleginico­m Ališom Vejnart.

Nakon toga, Timberlejk se javno izvinio svojoj supruzi rekavši: “Pre nekoliko dana doneo sam pogrešnu odluku, no da budem jasan - ništa se nije dogodilo između mene i moje koleginice. Popio sam previše te večeri i žalim zbog svog ponašanja. Trebalo je da znam bolje. Ne želim da moj sin vidi ovo. Izvinjavam se svojoj neverovatn­oj ženi i celoj porodici što su se našli u takvoj sramnoj situaciji i trudiću se da budem što bolji suprug i otac. Ovim potezom to nisam bio.”

Da se Džesika porodila, potvrdila je njena majka, koja trenutno živi sa njom kako bi joj pomogla oko bebe u prvim danima posle porođaja

Veoma me je potreslo sve ono što sam videla. Baka Smiljana živi u zaista užasnim uslovima, odnosno to su neuslovi... Bez struje, bez vode, odeće, hrane...

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia