Blic

ČEDA OPET PRAVIO SKANDAL U KLINICI

Lider Liberalno-demokratsk­e partije Čedomir Jovanović ponovo je juče izazvao incident ispred Ambulante za rehabilita­ciju “Fizio centar” na Novom Beogradu i nasrnuo na Dejana Dubajića, pravnog zastupnika ovog centra.

- EKIPA “BLICA”

„Blic“je juče na zadnjem sedištu Jeleninog džipa uslikao teniski reket kakvim je njen suprug pre dva dana prebio Žarka Ivkovića

Samo dva dana ranije, na istom mestu Jovanović je izudarao teniskim reketom vlasnika te ambulante Žarka Ivkovića. Uzrok oba fizička obračuna, kako se može zaključiti na osnovu izjava vinovnika oba sukoba, nije politika već imovina - spor oko toga ko ima pravo na poslovni prostor u kojem je smešten “Fizio centar”.

Jovanović je, kako se može videti na jednom od videosnima­ka koji su objavljeni u medijima, u trenutku kada su Ivković i Dubajić došli do “Fizio centra”, već bio u tom objektu. Razmenili su nekoliko žustrih rečenica, a do incidenta je došlo kada je Dubajić krenuo da uđe u ambulantu. Lider LDP-A je zamahnuo

rukom ka njemu i skinuo mu naočare s lica. Na drugom videosnimk­u zabeleženo je još jedno koškanje njih dvojice, ali i kako supruga lidera LDP Jelena vuče svog muža ne bi li ga razdvojila od Dubajića.

Dubajić je posle okršaja rekao ga je Jovanović udario “otvorenom šakom”, skinuo mu dva para naočara, jedne polomio i da mu je oduzeo komplet slušalica.

- Noćas je ponovo pokušano obijanje “Fizio centra”, i to je prijavilje­no policiji. Pojavila se i supruga lidera LDP Jelena Jovanović koja je u prostorije Centra ušla kroz prozor. Ponašala se kao da je prostor njen i rekla da ne dozvoljava ulaz. Imam dokument koji pokazuje da prostor nije njen. Dobijam uskoro od vlasnika poslovnog prostora dokument koji će da potvrdi da ona tu nema prava da bude - naveo je Dubajić.

Reagovala je i policija, a kada se strasti smirile, Jovanovića su novinari pitali šta se dogodilo, a on je rekao da u tu kliniku dolazi zbog terapije, koja mu je propisana nakon izlaska iz bolnice.

- Znam da sam osoba za koju važe drugačija pravila,

Znam da sam osoba za koju važe drugačija pravila, ponašam se u skladu s njima. Mnogo više mislim o obavezama nego o ličnom pravu. Samo sam na jednom planu od krvi i mesa - zbog dece i zbog žene, kaže Jovanović

ponašam se u skladu s njima. Mnogo više mislim o obavezama nego o ličnom pravu. Samo sam na jednom planu od krvi i mesa - zbog dece i zbog žene. Ne pitajte šta se desilo, ništa nije bilo razumno. Ja sam pozvao i jutros

policiju kad sam čuo da je ona u policiji. I u subotu sam ja zvao policiju. Ipak je Srbija dovoljno zemlja da svako radi svoj posao. Žao mi je što ste čekali, bilo mi je loše - rekao je Jovanović.

Na pitanje da li bio u obavezi

da bude u samoizolac­iji po izlasku s Infektivne klinike, Jovanović kaže da poštuje sve što treba.

- Jesam u obavezi i poštujem to. Ovde dolazim na terapiju zbog povrede ramena.

n

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia