Blic

SUPRUŽNICI KRILI DA JE OSTAVLJENA BEBA NJIHOVA

-

Slučaj ostavljene bebe u selu kod Bogatića dobio je nov epilog - od toga da se muškarac D.T. koji je pronašao bebu je i otac, policija sada sumnja da je majka zapravo njegova supruga, a ne i ljubavnica kako se isprva pričalo. Muškarac D.T. je i uhapšen.

KAKO JE SAOPŠTENO iz policije, muškarac je uhapšen zbog sumnje da je novorođenč­e svoje supruge doneo u Dom zdravlja u Bogatiću rekavši da ne zna čije je i ko ga je ostavio u njihovom domaćinstv­u.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Šapcu, uhapšen je D. T. (46) iz okoline Bogatića zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo promena porodičnog stanja.

Sumnjiči se da je novorođenč­e svoje supruge doneo u Dom zdravlja u Bogatiću rekavši da ne zna čije je i ko ga je ostavio u njihovom domaćinstv­u.

Osumnjičen­om je određeno zadržavanj­e do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Takođe, policija će, po nalogu tužilaštva, protiv D. T., njegove supruge i majke novorođenč­eta, podneti krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo kršenje

POLJOPRIVR­EDNE MAŠINE MUŠKARAC D. T. JE NAVEO DA JE PRONAŠAO TEK ROĐENU BEBU

KRAJporodi­čnih obaveza.

Međutim, u selu su kolale priče da je osumnjičen­i imao ljubavnu aferu, kao i da mu je ljubavnica iz Šapca zapravo donela i ostavila tek rođenu bebu, što je i našim reporterim­a kratko rekao D. T. da je uzet DNK na analizu i njegove supruge, njega i dotične gospođe. Inače, D. T. sa suprugom ima troje dece.

Podsećamo da je u petak je na vrata Doma zdravlja u Bogatiću kod Šapca, oko pola sedam ujutro, pozvonio T. D. sa tek rođenom bebom u naručju. Prema informacij­ama, dečak je bio tek rođen verovatno dva ili tri sata pre nego što je primljen u dom zdravlja. Pupčana vrpca je bila presečena, a lekari i medicinsko osoblje hitne službe obavili su neophodne preglede, obradili pupak, previli dečaka i uputili ga u bolnicu u Loznicu. Ministar za rad Zoran Đorđević danas je potvrdio da se beba nalazi u Loznici i da je zdrava.

n

 ??  ?? dom d. t. koji je osumnjičen da je otac bebe
dom d. t. koji je osumnjičen da je otac bebe

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia