Blic

SUPRUŽNICI PRONAĐENI IZREŠETANI U DVORIŠTU

Slavoljub Mladenović (47) i njegova nevenčana supruga Branka Anđelković (41) koji su u ponedeljak oko osam sati pronađeni u lokvi krvi u Vranjskoj Banji, ubijeni su iz lovačke puške, potvrdilo je Više javno tužilaštvo u Vranju.

-

Slavoljub je imao osam prostrelni­h rana, dok je njegova supruga upucana jednim hicem

NJIHOVA TELA PRONAĐENA su u dvorištu, ispred vikendice u kojoj su živeli.

Telo žene pronađeno je licem ka zemlji u pantalonam­a i bez gornjeg dela odeće. Žena je imala i vidljive tragove krvi na glavi, dok je muškarac pronađen u donjem vešu.

Beživotna tela bračnog para pronašao je Staniša, otac ubijene Branke.

Nije poznato da li je policija pronašla tragove borbe, a kako se moglo čuti, naređena je pretraga terena.

Prema informacij­ama do kojih smo došli, prema prvim podacima sa uviđaja, proizilaze osnovi sumnje da je u pitanju dvostruko ubistvo, jer su na telima stradalih, konstatova­ne rane, nanete vatrenim oružjem lovačkom puškom.

Kako nezvanično saznajemo, na telu ubijenog Slavoljuba pronađeno je osam ulaznih rana, dok je žena upucana sa jednim hicem.

Više detalja će se znati nakon obavljanja obdukcije od Zavoda za sudsku medicinu u Nišu, koja je zakazana za danas, kao i preduziman­jem drugih radnji na otkrivanju izvršioca i prikupljan­ju.

Prema rečima Danijele Trajković, Višeg javnog tužioca u Vranju reč je o “vrlo komplikova­nom slučaju”.

ubijena branka anđelković (41)

- Povodom prijavljen­og događaja da su ispred porodične kuće u Vranjskoj Banji, pronađena beživotna tela vanbračnog para M. S i A. B., dežurni zamenik Višeg javnog tužilaštva u Vranju je uz asistencij­u MUP RS, PU Vranje izvršio uviđaj lica mesta - navodi tužilac.

Vikendica gde se zločin dogodio nalazi se na periferiji Vranjske Banje, a u okolini nema mnogo stanovnika, tako da je prvi komšija Čedomir Mitić, udaljen više od 500 metara.

- Nisam ništa čuo noćas, nikakvu buku ili pucanj, galamu. Zaprepašće­ni smo onim što se desilo. Tako kad je policija počela da dolazi, shvatili smo da se desila tragedija. Brankica je radila

 ??  ??
 ??  ?? ubijeni slavoljub mladenović (47)
ubijeni slavoljub mladenović (47)
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia