Blic

KAĆA GRUJIĆ U VEZI SA MARKOM GOBELJIĆEM

Prijateljs­tvo između pevačice i fudbalera preraslo u ljubav Atraktivna pevačica Katarina Grujić pre nekoliko nedelja je uplovila u ljubavnu vezu sa fudbalerom Crvene zvezde Markom Gobeljićem, ali o tome još ne želi da priča u javnosti, saznaje „Blic“.

- A. I. LJUBOMIR TOZEV

Prpićeva se s nasledniko­m uputila na odmor, a da joj promena okruženja i te kako prija, pokazala je fotografij­ama na kojima u patikama i trenerci sedi u travi, ne skidajući osmeh.

DOK JAVNOST DANIMA priča o navodima da se glumica Anđelka Prpić posle devet godina braka razvela od supruga Darija Prpića, ona je rešila da sebi da oduška, te da se uputi na odmor.

Anđelka je sa nasledniko­m otišla na Kopaonik, pa predah potražila okružena prelepom prirodom. Osmeh nije skidala, te je očigledno da joj promena okruženja i distancira­nje od gradske buke i vreve i te kako prija. Bez trunke šminke, u trenerci i patikama obilazila je predele, šume i livade, a uz fotografij­e koje je postavila na društvene mreže napisala je: „Vitamin D“. Podsećamo, dok je vest da se glumica posle devet godina braka razvela od supruga Darija Prpića iznenadila publiku, ona nije želela da u javnosti iznosi prljav veš i prepričava šta se sve dogodilo u četiri zida. Kako smo saznali, prvi dogovori o brakorazvo­dnoj parnici su završeni, a na prvom mestu im je bila dobrobit njihovog naslednika.

- Veoma brzo usledili su dogovori o brakorazvo­dnoj parnici, kao i o brojnim drugim detaljima. Anđelka i njen bivši suprug za vreme braka su kupili stan koji su imali u planu da iznajmljuj­u, te su se dogovorili da ona sa sinom Jakšom pređe da živi tu, a da Dario ostane u kući na Zvezdari.

Dogovorili su se da sin sedam dana bude kod njega, a potom narednih sedam kod nje. Zbog deteta su nakon svega odlučili da ostanu u korektnim odnosima, te da imaju civilizova­nu komunikaci­ju - otkrio je izvor za “Blic”. 

Da iz prijateljs­tva može da se rodi ljubav, dokaz su pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić, koji su nedavno uplovili u vezu.

- Kaća i Gobelja znaju se nekoliko godina preko zajednički­h prijatelja i često su se viđali na proslavama, međutim nisu ni pomišljali da između njih može da se desi ljubav. Nedavno su sedeli zajedno u društvu i pričali o brojnim temama, nakon čega su se između njih pojavila simpatije. Kasnije su krenuli intenzivno da se dopisuju, više prijateljs­ki, da bi onda shvatili da gaje emocije jedno prema drugom. Otišli su na večeru nakon koje su uplovili u vezu. Sve se to desilo relativno skoro - kaže nam izvor koji je upućen u celu priču i dodaje:

- Kako su tek na početku veze, oni su rešili da ne žele da u javnosti pričaju o tome i lepe vesti su podelili samo sa najbližim prijatelji­ma. Svesni su da su oboje poznati i žele da izbegnu medijske spekulacij­e o njihovom odnosu.

JE PREDAH OD OBAVEZA A DANE PROVODI POTRAŽILA U PRIRODI,

U ŠETNJAMA

Postoji jedna osoba sa kojom sam dugo u prijateljs­kom odnosu, a iz kog su se rodile neke emocije. Ne želim da pričam o tome, rekla je Kaća

Njihovi prijatelji su oduševljen­i što su njih dvoje konačno priznali emocije jedno prema drugom, a svi komentariš­u da su jedan od najzgodnij­ih parova na javnoj sceni. Oboje su presrećni, ne skidaju osmeh sa lica, a ono što je najbitnije jeste da podržavaju jedno drugo i kada je karijera u pitanju. Oboje su svesni obaveza koje imaju kada je posao u pitanju i tu uopšte ne postoje nesuglasic­e. Obe porodice su upoznate sa izborom i oduševljen­i su što su pronašli sreću.

Da joj u ljubavi cvetaju ruže Kaća je potvrdila u emisiji “Premijera - Vikend specijal”. Naime, ona je izjavila da u njenom životu postoji neko, ali nije otkrila detalje.

- Ne volim da pričam

 ??  ??
 ??  ?? prija joj odmor od gradske vreve
prija joj odmor od gradske vreve
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia