Blic

Iva na meti hakera

-

FILIP ĐUKIĆ OBJAVIO je na svom instagramu da je njegovoj devojci Ivi Grgurić hakovan instagram nalog, koji je zahvaljuju­ći “Zadruzi” prikupio više od 100.000 pratilaca, te da rade na rasvetljav­anju svih okolnosti. Oni su u međuvremen­u saznali više informacij­a o ovom sajber napadu.

- Ivin profil je nažalost obrisan. Haker je pristupio sa lokacije Oslo, Norveška. Trenutno smo u kontaktu sa dečkom koji je preduzeo rešavajuće mere putem direktne podrške sa Fejsbukom i nadamo se da će se ovo pitanje rešiti što pre napisao je Filip Đukić na instagram storiju, pa dodao:

- Molim fanove da ne napadaju nikog, a haker će svakako biti krivično procesuira­n.  o emotivnom životu, mnogo puta sam se opekla. Postoji jedna osoba sa kojom sam dugo u prijateljs­kom odnosu, a iz kog su se rodile neke emocije. Ne želim da pričam o tome. Postoji neko i jako mi je lepo - priznala je Katarina.

Podsetimo, jedna od najzgodnij­ih pevačica na našoj javnoj sceni je nedavno objavila pesmu “Neću da se muvam”, koja je za kratko vreme doživela veliki uspeh. Iako zbog propisanih mera zbog korona virua u Srbiji ne može da nastupa, Kaća Grujić se ne žali, nego ovaj period koristi da se posveti sebi i svojim najmilijim­a. 

Prijatelji za Kaću i Gobelju kažu da su jedan od najzgodnij­ih parova, a njih dvoje su odlučni da svoju ljubav čuvaju daleko od očiju javnosti koliko god je to moguće

Ivin profil na Instagramu obrisali su hakeri, a to je urađeno iz Norveške

 ??  ??
 ??  ?? kaća i marko su nedavno shvatili da gaje simpatije jedno prema drugom
kaća i marko su nedavno shvatili da gaje simpatije jedno prema drugom
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia