Blic

Teodora kuva za dečka

- F. J.

TEODORA DŽEHVEROVI­Ć ODNEDAVNO uživa u vezi sa košarkašem Ninom Čelebićem, a par se, po svemu sudeći, ne odvaja. Teodora je pozvala Nina u svoj stan, gde ga je obradovala večerom. Dok je pevačica bila zauzeta u kuhinji, dečko ju je krišom snimao.

Jedan drug iz odeljenja me je vređao na nacionalno­j osnovi. To u tom momentu za mene nije bilo nimalo prijatno, ali preživela sam

n

Glumac Momčilo Otašević uveliko snima novu seriju „Beležnica” rađenu po romanu Ratka Dmitrovića „Beležnica profesora Miškovića” a pod rediteljsk­om palicom Miroslava Lekića, gde igra novinara.

SERIJA JE TEMATSKI i rediteljsk­i zasnovana na isprepleta­nim segmentima različitih žanrova, a od jeseni će se emitovati na Javnom servisu Srbije.

- Beležnica je puna tajni, puna kodova, puna skrivenih stvari. Milenko i ja treba da otkrijemo i da skontamo o čemu se radi, zašto smo tu, pogotovo Boško, zašto se njemu baš sada i baš ovde događa - objašnjava glumac Momčilo Otašević, koji igra novinara Boška.

Serija se snima širom Srbije. Smenjuju se epohe koje nas vraćaju 20 i 30 godina unazad, ali i promene unutar samih likova. A da većina nije ono što se na prvi pogled čini da jeste, deo je i uloge novinara koji traži uzroke događaja zapisanih u beležnici.

Pored Momčila Otaševića, koji u seriji tumači lik novinara Boška, u seriji se pojavljuju i Anica Dobra, Svetozar Cvetković, Danica Radulović, Dejan Lutkić, Milena Radulović, Irfan Mensur, Aleksandar Radojičić, Isidora Janković, Ivan Zarić, Tijana Čurović i mnogi drugi.

„Beležnica je puna tajni, kodova i skrivenih stvari. Milenko i ja treba da otkrijemo i skontamo o čemu se radi“, kaže Momčilo Otašević

n

 ??  ?? glumica Je učestvoval­a na izboru za mis Kosova i metohije i osvojila prvo mesto
glumica Je učestvoval­a na izboru za mis Kosova i metohije i osvojila prvo mesto
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia