Blic

JARAC

-

VAGAVi ste specifičan znak koji odražava harmoniju i vrhunsku prefinjeno­st. Robujete mišljenju drugih i činite sve da vaša slika u javnosti ostane blistava. Mogućnost da zbog nekoga ili nečega dođete na loš glas, ili da ne daj bože obrukate porodicu neuspelim brakom, ravna je katastrofi. Tražite prefinjeno­g partnera, a dok ga ne nađete, birate da budete sami.

Vi ste veoma ozbiljni i spremni ste na velika odricanja zarad karijere i ugleda u društvu. Posao vam je najvažniji na svetu i mogućnost da vam partner odvlači pažnju od karijere za vas je ravna tragediji. Vaši roditelji su odvajali od usta da biste se školovali, a vi ste uz spartanska odricanja uspeli da ispunite sva njihova očekivanja. Sada kada ste konačno postali neko i nešto, ne želite da vas bilo ko u tome remeti. Osim toga, ne želite da se prihvatite

RIBEVi niste jasni sami sebi, pa ne možete da poverujete da bi neko drugi mogao da vas razume. Nedostatak vere da vas neko voli i vaša potreba da se vezujete za osobe sa problemima ometaju vas u ostvarivan­ju kvalitetno­g odnosa.

Vi živite za više ideale i za vas kažu da ste kaluđeri u civilu. Mnogi od vas robuju zavetima iz prošlih života koji vas teraju da se takmičite sa samima sobom, zbog čega vas drugi vide kao mazohiste. A ko želi vezu s mazohistom? Niko.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia