Blic

Lokomotiva i Moskva slave našeg Nikolića

-

klub uvede u lš

MARKO NIKOLIĆ USPEO je da sa Lokomotivo­m iz Moskve obezbedi plasman u Ligu šampiona, što će biti njegovo prvo ućešće u elitnom takmičenju. Kolo pre kraja “mašinovođe” su stekle dovoljnu prednost u odnosu na Krasnodar i zauzele drugu poziciju u ruskoj Premijer ligi.

Nikolić je to uspeo za svega sedam utakmica, koliko je vodio tim otkako je preuzeo ekipu usred pauze zbog pandemije virusa korona. Lokomotiva je ostvarila tri pobede i četiri nerešena ishoda, bez ijednog poraza.

- Marko Nikolić? Pa, i sami ste videli sve. Sedam mečeva, nijedan poraz - sami izvucite zaključak izjavio je predsednik Upravnog odbora Lokomotive Anatolij Mešerjakov, najzaslužn­ija osoba za dovođenje srpskog trenera.

Bivši trener Partizana, Vojvodine i Rada trpeo je enorman pritisak prilikom dolaska, ali su i on i Mešerjakov istrajali i sada mogu da se hvale velikim uspehom.

- Što se tiče ciljeva u grupi Lige šampiona, njih će postaviti Upravni odbor. Ali, naravno da želim da se borimo za plasman u sledeću fazu. Ovo je treći put uzastopno da ulazimo u Ligu šampiona i to ukazuje na ispravan rad svih ljudi koji su uključeni u ovaj proces poručio je Mešerjakov.

n

 ??  ?? nikolić je uspeo da ruski
nikolić je uspeo da ruski

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia