Blic

Ubijeni muškarac bio meta, žena slučajna žrtva?

- A. Ž. A.

Ubica nevenčanih supružnika Brankice Anđelković (41) i Slavoljuba Mladenović­a (47), čija tela su nađena prekjuče ujutro u Vranjskoj Banji, još nije uhapšen, a zasad se ne odbacuje mogućnost da je muškarac bio prava meta, a da je žena usmrećena jer je bila s njim.

NAIME, PREMA SAZNANJIMA “Blica”, Mladenović je u prošlosti imao problema sa drogom i ispituje se da li je ubijen zbog nekih neraščišće­nih poslova iz tog vremena.

- Bio je sklon ne baš čistim poslovima i istražuje se da li se nekome zamerio, ostao dužnost pa je stiglo vreme za naplatu. Ipak, ne možemo odbaciti mogućnost da su možda žrtve i provale i da su se, jednostavn­o, u pogrešno vreme našli na pogrešnom mestu, što je ipak, manja verovatnoć­a - saznaje “Blic” od izvora povezanog s istragom.

Ono što se zasad izvesno jeste da su oboje upucani iz neposredne blizine, Brankica Anđelković u leđa, a Slavoljub Mladenović u grudi. Usmrćeni su iz lovačke puške, a Slavoljub je u ruci imao baterijsku lampu. Verovatno je izašao iz kuće kad je primetio nešto sumnjivo u dvorištu pa je poneo baterijsku lampu da osvetli prostor, ili je Brankica izašla, te on krenuo za njom. Slavoljub je ubijen hicima u grudi, a Brankica u leđa te je moguće da je ona pokušala da pobegne, ali da

žrtva slavoljub mladenović

je u momentu kada se okrenula da bi se spasla, napadač je usmrtio, jednostavn­o da ne bi ostavio svedoka zločina. Oboje su nađeni u donjem vešu, što može ukazati da su nešto čuli u dvorištu i izašli iz kuće da vide šta se dešava napolju.

n

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia