Blic

Horoskop

-

Ovan

Ljubav: Isuviše ste se posvetili temama koje vas se ne tiču. Partner deluje nezaintere­sovano za vaše probleme i to vas nervira. Posao: Pokazujete dovoljno entuzijazm­a za ono čime se bavite. Ne odustajte od svojih ciljeva. Budite strpljivi. Zdravlje: Oslobodite se stresa na vreme.

Bik

Ljubav: Možda je pametno čuti savete nekoga ko je prošao sve probleme sa kojima se vi susrećete na polju emo- cija. Posao: Ukoliko se bavite privatnim poslom, ne prikazujte uspeh bilo kome, već se uzdržite od komentara. Zdravlje: Uzimajte dovoljno vitamina C.

Blizanci

Ljubav: Puni ste energije, ali budite spremni na malo veću samoću u narednom periodu. Posao: Niste spremni na određenu vrstu kritika, ali ne smete pokazati da vam priče koje vam ne idu u prilog smetaju. Zdravlje: Problem s probavom.

Rak

Ljubav: Trebalo bi da budete u prijatnom okruženju. Budite aktivni i pokušajte da izađete s osobama koje vas opuštaju. Posao: Potrajaće dovoljno dugo rasprava sa kolegama o novom projektu, pa se ne ustručavaj­te da pokažete stav. Zdravlje: Gorušica.

Lav

Ljubav: Ukoliko vam se dopada jedna Škorpija, ne odustajte od nove ljubavne romanse. Posao: Možda još uvek niste spremni za novi početak ukoliko treba da završite ono što ste odavno započeli. Ne vucite repove. Zdravlje: Osećate se mnogo bolje u odnosu na prethodni period.

Devica

Ljubav: Imate šanse kod jednog Bika. Ostvarite kontakt koji pruža više šanse nego sa bivšim partnerom. Posao: Imate utisak da je mnogo toga prošlo i da nemate velikih briga osim da održite poziciju na kojoj ste trenutno. Zdravlje: Imate pojačanu glavobolju.

Vaga

Ljubav: Niste se dovoljno angažovali na ovom polju i jedino sebe možete kriviti za status u kom se nalazite. Posao: Imate utisak da se nalazite na poslovnoj vrtešci sa koje svakog trenutka možete pasti. Zdravlje: Vežbajte intenzivni­je.

Škorpija

Ljubav: Partner se naoštrio na ozbiljne razgovore Posao: Uvek radite ono što poželite i ne slušate ono što drugi pričaju. Zdravlje: Proverite vid.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia