Blic

Ristić mora u Brešu

-

NEMANJA JARAMAZ ĆE preći u FMP iz Železnika i biće to prvo pojačanje ovog tima koji je nedavno ozvaničio saradnju sa trenerom Vladimirom Jovanoviće­m na još dve godine. Radi se o krilnom košarkašu koji je karijeru počeo u mlađim kategorija­ma Partizana, a zatim je bio član Mege, Bijele, Astane, Turova, Budućnosti, Manrese, Anvila, Etingera, a već tri sezone je igrao u dresu Braunšvajg­a.

Nemanja je rođeni brat Ognjena Jaramaza, košarkaša Partizana. Osim njega, u FMP je tokom leta stigao i Nemanja Nenadić iz Mege.

Sa druge strane, Crvena zvezda je odlučila da prosledi centra Dušana Ristića u Brešu. Za Ristića je sjajna sezona u kazahstans­koj Astani, gde je u VTB ligi imao dabl-dabl prosek od 15,7 poena i gotovo 11 skokova po utakmici. Sa crveno-belima ima ugovor do leta 2021. godine, pa su mnogi zvezdaši očekivali da će dobiti šansu na Malom Kalemegdan­u.

Zvezda na poziciji centra ima novajliju Lendrija Noka i Ognjena Kuzmića, otvoreno je pitanje Vladimira Štimca kome je istekao ugovor, a poslednja informacij­a kaže da je na radaru bivša “petica” Real Madrida i Njujork Niksa Moris Ndur. 

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia