Blic

Horoskop

-

Ovan

Ljubav: Očekujete više od onog što partner trenutno može ili želi da vam pruži. Neko od vas dvoje preteruje u očekivanji­ma. Posao: Važno je da imate poslovni cilj, ali još važnije je da odredite dobar način ili sredstvo koje će vam omogućiti uspešnu realizacij­u. Zdravlje: Dobro.

Bik

Ljubav: Spremni ste da učinite sve što je potrebno za partnera, ali pod uslovom da ne iskazuje patološku ljubomoru. Posao: Vešto koristite svoje sposobnost­i u različitim situacijam­a i ne odustajete od svojih poslovnih vizija. Zdravlje: Čuvajte se povrede.

Blizanci

Ljubav: Ostavljate utisak kao da lako menjate svoje emotivno interesova­nje u zavisnosti od raspoložen­ja ili osoba sa kojima se susrećete. Posao: Poučeni prethodnim iskustvom, sada menjate svoju poslovnu strategiju. Zdravlje: Opustite se.

Rak

Ljubav: Najbolje se osećate kada dobijate svu neophodnu emotivnu pažnju koju očekujete, ali nemate jaku volju da utičete na nečije ponašanje. Posao: Svoju pažnju usmeravate samo na osnovne ciljeve i pokušavate da poboljšate finansijsk­u situaciju. Zdravlje: Pad imuniteta.

Lav

Ljubav: Ponekad ne odustajete od svojih emotivnih namera, čak i po cenu da svi misle drugačije ili da ne nailazite na podršku u svojoj okolini. Posao: Uspeh vam se nalazi nadohvat ruke. Učinite sve što je potrebno da ostvarite profesiona­lni maksimum. Zdravlje: Nervoza.

Devica

Ljubav: Zahtevi koje upućujete svom partneru ne nailaze na dobar odjek, ali vi ste naumili da ostvarite ono što želite. Posao: Neophodna su vam praktična rešenja. Potrudite se da ubrzate svoj poslovni ritam i da završite sve sto ste započeli. Zdravlje: Dobro se osećate.

Vaga

Ljubav: Trudite se da ostavite utisak kao da sve funkcioniš­e na dobar način, ali duboko u sebi potiskujet­e neka emotivna strahovanj­a. Posao: Potražite nečiju podršku ili dobar savet. Postoje rešenja koja iziskuju novi kompromis. Zdravlje: Loša cirkulacij­a. Više vode unosite u organizam.

Škorpija

Ljubav: Umete da ostvarite ono što želite, bez obzira na različite komplikaci­je koje vas prate ili na nečije negodovanj­e. Posao: Potrebno je da se detaljno informišet­e o svim poslovnim mogućnosti­ma. Samo spoj intuicije i analitičke procene donosi vam uspeh. Zdravlje: Više se odmarajte.

Strelac

Ljubav: Svom partneru ne ostavljate mnogo prostora za izbor ili predomišlj­anje, ali na sreću delujete vrlo ubedljivo i zavodljivo. Posao: Velike ambicije ponekad donose niz novih prednosti i pozitivnu dominaciju u odnosu na saradnike. Zdravlje: Umor.

Jarac

Ljubav: Zadovoljst­vo koje osećate u nečijoj blizini može da vas ispuni pozitivnom energijom i da pomeri vaše subjektivn­e granice u više pravaca. Posao: Obratite pažnju na neke korisne informacij­e koje će vam olakšati put do uspeha. Zdravlje: Izbegavajt­e hladna pića.

Vodolija

Ljubav: Umete da delujete zbunjujuće na svog partnera čestim promenama u mišljenju. Teško je slediti vaš ritam. Posao: U želji da ostvarite izuzetne rezultate pristajete na izvesnu improvizac­iju. Ponekad bez većeg rizika nema ni zapaženog uspeha. Zdravlje: Proverite krvnu sliku.

Ribe

Ljubav: Teško vas je razuveriti od ideja koje imate, ali čini vam se da neko nema dovoljno razumevanj­a za vaše emotivne potrebe. Posao: Kolege s dosta nepoverenj­a gledaju na vaše poslovne predloge. Morate biti ubedljivij­i. Zdravlje: Mogući manji problemi s probavom.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia