Blic

DRUGA GODINA BRAKA MI JE HARMONIČNA I SREĆNA

Dok slavi uspeh dve nove pesme, mlada pevačica ne krije da uživa na Jadranu u društvu supruga Nikole Ivanovića i da se lako privikla na titulu crnogorske snajke.

- DUNJA ĐORĐEVIĆ

Nevena Božović nedavno je proslavila prvu godišnjicu braka, a poslednji singl koji je objavila “Ljubav u bojama” najjasnije objašnjava njenu ljubavnu bajku. Iako ne voli da preterano priča o svom privatnom životu, za “Blic” ističe da koristi svaki slobodan trenutak da u društvu supruga obilazi plaže i odmara na otvorenom moru.

- Moj i posao mog supruga je takav da lako uskladimo vreme i obaveze, pa se ne odvajamo, već jedno drugome pravimo društvo kad god je to moguće. Nemamo ograničeno radno vreme pa je na taj način lako funkcionis­ati - poručuje Nevena koja sa ponosom ističe koliko je ispunjena u braku sa pilotom Nikolom:

- Srećni smo, i živimo drugu godinu braka u bojama. Boje su asocijacij­a na harmoniju, prirodu i lepotu, u svemu. Tako je i nastao naziv poslednje pesme za koju je inspiracij­a bila kao i obično ljubav.

Otkad je započela vezu sa Nikolom, pevačica živi na relaciji Beograd - Budva i ne krije da joj primorski mentalitet jako prija. Usput je ostvarila važna prijateljs­tva pa joj ništa puno ne nedostaje na novoj adresi.

- Letujem u Budvi više od dvadeset godina, stoga je doživljava­m kao svoj grad. Poznat mi je teren, a i ljudi. Imam svoj krug prijatelja i njihov mentalitet mi je jako blizak - kaže Nevena i otkriva da li se navikla na titulu crnogorske snajke:

- Simpatično mi je kad me to pitate. Zaista uživam i lako sam se navikla.

Pesmom “Ljubav u bojama” pokazala je nešto drugačiju Nevenu od one na koju je publika dosad navikla. Ipak, ona ističe da je potpuno ista u privatnom životu kao i na sceni, jer je prvenstven­o iskrena prema onima koji vole njenu muziku.

- Volim zvuk osamdeseti­h godina. Tada uporedo nastaju i razvijaju se mnogi žanrovi, ali se i izdvajaju kultni pevači u svetu, kao i bendovi. Pratim to razdoblje, poslednjih par

Dok pojedine njene kolege ne kriju brigu što već duži period ne mogu da nastupaju i tako zarađuju, Nevena ističe da zbog toga nije toliko uznemirena koliko zbog sve većeg broja ljudi koji se bore sa virusom.

- Nisam zabrinuta iz tog razloga što je svima teško, ne samo muzičarima. Trudim se da poslednjih nekoliko meseci posao usredsredi­m na studio i prikupljan­je materijala dok se situacija ne poboljša. Bitno je zdravlje svih ljudi, za ostalo ćemo se snaći - poručila je šarmantna pevačica. meseci i istražujem i želela sam da “Ljubav u bojama” muzički i vizuelno bude u tom duhu - ističe pevačica i dodaje:

- Ono što sam na sceni, to sam i privatno, to nikako ne mogu da razdvojim, jer smatram da ću samo tako biti iskrena prema publici i sebi.

Nedavno je dobila priliku da u okviru radijskog projekta „Zvezde pevaju zvezde Xtra“obradi veliki Čolin hit „Produži dalje“, zbog čega je osećala posebnu odgovornos­t.

- Nije bilo lako obraditi veliki hit iz 77. godine. Ujedno je bilo veliko zadovoljst­vo, ali i odgovornos­t doneti pesmu „Produži dalje“u novom aranžmanu koji je radio mladi, talentovan­i muzičar Igor Link. Autor teksta Bora Đorđević me je pohvalio divnim rečima i na tome sam zahvalna - poručila je Nevena i dodala da je imala priliku da na dočeku 2020. godine nastupi pre Zdravka Čolića u Budvi, ali da ga još nije upoznala. 

„Moj i posao mog supruga je takav da lako uskladimo vreme i obaveze pa se ne odvajamo, već jedno drugome pravimo društvo kad god je to moguće“

anabela je angažovala advokata koji će tužiti đoganijeve za sve izrečene neistine

potražim na sudu. Institucij­e moraju da rade svoj posao, posebno kada su takve klevete u pitanju. Koliko znam, optužena sam da sam svoju decu vezivala za radijatore, tukla i slično - izjavila je Atijasova za “detoxic” tik pre odlaska na odmor u Hrvatsku, dodajući:

- Ne znam tačno ko je davao izjave. Čula sam samo da je to došlo od porodice. Ne znam da li je u pitanju ona (prim. aut. Nađa Đogani, Gagijeva sestra) ili brat (prim. aut. Đole Đogani) jer sam izašla iz rijalitija i nisam pročitala nijedan članak. Ne želim da gledam ili slušam bilo šta vezano za to jer ne želim da život trošim na to. Pozvala sam advokaticu i rekla joj da pronađe sve što treba da se objasni u institucij­ama kao što je pravosuđe. 

 ??  ??
 ??  ?? lepo funkcioniš­u zajedno: nevena i nikola
lepo funkcioniš­u zajedno: nevena i nikola
 ??  ??
 ??  ?? neda ukraden odmora u hrvatskoj
neda ukraden odmora u hrvatskoj
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? anabela i luna još uvek nisu rešile probleme koje su imale
anabela i luna još uvek nisu rešile probleme koje su imale

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia