Blic

KOMARCI KAO NEPRIJATEL­JI

-

kao i Kris, kada im se pomene rakijica, to je njima odmah sinonim za naše podneblje. Specijalit­et koji vole - otkrila je Gorica Popović, koja je dodala da i Krisova žena koja je glumica ima jednu od epizodnih uloga u ovoj seriji.

Gorica je poželela da holivudsko­g kolegu i njegovu suprugu ugosti na Srebrnom jezeru gde ima vikendicu.

- Sve sam to gledala da uradim, međutim to je teško organizova­ti, jer imamo po jedan slobodan dan tokom nedelja. A, onda taj dan koristim da završim svoje privatne obaveze ili da odem do Srebrnog jezera. Ne bih da brzam, jer bih volela da to organizuje­m kako treba, da ih sprovedem da vide sve znamenitos­ti tog mesta. Da vide Golubački grad. Primetila sam da im se mnogo dopada Srbija - naglasila je Gorica.

Na pitanje da li se, s obzirom na to da ima direktan kontakt sa Krisom Malkijem, koji je preležao korona virus, plaši zajednički­h scena Gorica

Scene koje se ovih dana snimaju su uglavnom napolju, što glumcima zbog stuacije sa pandemijom korona virusa više odgovara.

- Jeste jedna teška situacija svuda oko nas i mi pokušavamo da se što više zaštitimo. Cela ekipa nosi maske, osim kada snimamo. Sreća je što sada radimo u prirodi. Snimali smo na Adi Ciganliji, Adi Međici, na Dunavu u mestu Ivanovo. Jedina nevolja su nam sada komarci. Sve ostalo ide dobro, funkcioniš­e, guramo. Do 14. avgusta bi trebalo da završimo snimanje - kaže Gorica.

je odgovorila:

- On je to preležao, izgleda kako treba i ništa nije bilo dramatično. Tako da se nisam nipošto uplašila od njega. Pre će biti pitanje da li se on uplašio situacije ovde. On je vrlo otvoren čovek, vrhunski profesiona­lac, vedar, vrlo prilagodlj­iv na našu situaciju. Gde god da ga staviš, on se odlično snalazi. Vrlo je strpljiv i posvećen. Fino radimo i vrlo je bitno da smo ostvarilo jedan dobar kontakt s obzirom na to da se nikada nismo dosad sreli. Ovo je ipak jedna

ljubavna priča gde je bitno da funkcioniš­emo dobro. Samo molimo boga da se neko do nas ne zarazi, jer ćemo onda morati da stanemo.

Osim Krisa, ekipi će se pridružiti i koleginica Aida Turturo, poznata po ulozi Dženis Soprano, sestre Tonija Soprana iz serije “Sopranovi”.

- Zaista je reč o jednoj sjajnoj glumici. Ona je malo bila malo skeptična oko dolaska, ali je ipak pristala. Očekujemo je posle 1. avgusta da nam se pridruži na snimanju. Baš se radujem - rekla je Gorica. 

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia