Blic

NE SUMNJAM U TUMBU, IDEMO NA EP

-

mukotrpan rad?

- Za mesec dana kreće novo prvenstvo. U međuvremen­u neće biti pauze, nego će se ići u zemlje iz okruženja, kako bi se odigrala azijska Liga šampiona. I tu će se igrati na svaka tri dana. Ma, najveći nam problem stvara taj izostanak udarnih fudbalera, Đaninija i Belailija.

Kao da to nije bilo dovoljno, pa je stigao i peh sa Marinom?

- Ni na Marka neću moći da računam, barem naredne dve, tri nedelje. Mi smo sada jedan ekipa s minimalnim brojem stranaca. Ali šta da se radi. Bez obzira na tu situaciju, jako sam zadovoljan igračima, imamo dobru atmosferu. Odlično se Marko uklopio, tu su Lima i Souza, Elvis Šarić. Al Soma, Sirijac, najbolji je strelac ekipe. Imam dosta Saudijaca u timu koji su reprezenta­tivci do 23 godine. Klub pokušava da se napravi respektabi­lan tim. Iskreno, želim da se ova sezona što pre završi, da se napravi novi tim. Al Ahli je jedan od najvećih klubova na Bliskom istoku, pored Al Hilala, i Al Nasra i zaslužuje ekipu za respekt.

Sa vama je mini-kolonija naših ljudi?

- Tako je, još smo u hotelu, prelazimo u stanove kasnije. Kad ima šta da se radi, a ima, vreme brzo prolazi. Sa mnom su Milan Kosanović, Dušan Gašić, Ivan Vučetić, Nemanja Milinčić i Darko Tešović.

Do nas je stigla informacij­a da ste imali ponudu jednog kluba koji je hteo da otkupi vaš ugovor?

- To je klub koji je i pre korone i pre Al Ahlija bio jako zaintereso­van. Međutim, mislim da bi u ovom trenutku bio veliki izazov. Uostalom, ja sam trener Al Ahlija i dobio sam uverenja od uprave kluba da će učiniti sve da investiraj­u za sledeću

Možemo li da savladamo Norvešku u oktobru i preko Lige nacija da odemo na Evropsko prvenstvo?

- Imamo dobre igrače, optimista sam što se svega toga tiče. Znak pitanja su posledice koje je pauza zbog virusa korona ostavila na fudbalere, ali imamo dobar tim i sve preduslove da napravimo nešto. Norveška je jak protivnik, međutim, ne treba da se plašimo nikoga. Ne sumnjam u selektora Tumbaković­a, on je iskusan i dobar trener, odradiće dobru pripremu, što je danas najbitnije.

sezonu, da se dovedu igrači i da probamo da napadnemo titulu. Imam ugovor do juna 2021. i želim da sa Al Ahlijem napravim zavidan rezultat. Imamo odličnu saradnju s igračima, želim da pomognem i njima i klubu, bez obzira što je situacija ovakva i što ćemo imati dosta slabiji tim nego što smo imali. Uprava me uverava da će učiniti sve da investiraj­u u sledeću sezonu da se dovedu igrači i da probamo da napadnemo titulu.

Kada Zvezda bude iskazala potrebu za mnom, uvek sam na raspolagan­ju

Malo o vašem prethodnom klubu, šta očekujete od Zvezde u novoj sezoni?

 ??  ?? MARKO MARIN SE POVREDIO, PA MILOJEVIĆ NA NJEGA NEĆE MOĆI DA RAČUNA DVE DO TRI NEDELJE
MARKO MARIN SE POVREDIO, PA MILOJEVIĆ NA NJEGA NEĆE MOĆI DA RAČUNA DVE DO TRI NEDELJE
 ??  ?? VLADAN MILOJEVIĆ JE ZADOVOLJAN USLOVIMA U DŽEDI
VLADAN MILOJEVIĆ JE ZADOVOLJAN USLOVIMA U DŽEDI

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia