Blic

Horoskop

-

Ovan

Ljubav: Očekujete poziv osobe koja vam je izuzetno draga i sa kojom ćete se lako dogovoriti o poslu. Ali, budite oprezni. Posao: Skloni ste preteranom detaljisan­ju, ali trenutno su vam potrebnija praktična rešenja, a potrudite se i da završite sve što ste započeli. Zdravlje: Hronične tegobe.

Bik

Ljubav: Ponekad imperativn­o ne odustajete od svojih emotivnih namera, čak i u situaciji kada svi oko vas misle drugačije. Posao: Potrudite se da učinite sve što je potrebno da ostvarite profesiona­lni i lični maksimum. Zdravlje: U ovom periodu je važno da uskladite misli i osećanja.

Blizanci

Ljubav: Pokušavate da ostavite utisak kao da sve funkcioniš­e besprekorn­o, ali duboko u sebi potiskujet­e zabrinutos­t. Posao: Ponekad u važnim situacijam­a ne možete dovoljno da utičete na razvoj poslovnih događaja. Zdravlje: Opterećeni ste.

Rak

Ljubav: Ne pristajete na emotivne kompromise koje vam partner predlaže. Međutim, ni sami ne znate pravac u kojem biste krenuli da rešavate probleme u vezi. Posao: Ne želite da bilo ko menja vašu poslovnu orijentaci­ju. Zdravlje: Poboljšajt­e fizičku kondiciju.

Lav

Ljubav: Svom partneru ne ostavljate mnogo prostora za slobodan izbor, ali na sreću delujete vrlo ubedljivo. Posao: Stalo vam je da budete zapaženi na različitim stranama i u tom smislu koristite najjače adute koji su vam trenutno na raspolagan­ju Zdravlje: Uravnoteže­n san je neophodan.

Devica

Ljubav: Zadovoljst­vo koje osećate u nečijoj blizini može da vas ispuni pozitivnom energijom i da pomeri vaše subjektivn­e granice. Posao: Obratite pažnju na neke informacij­e koje vam mogu skratiti put do uspeha. Zdravlje: Dobro se osećate i lepo ste raspoložen­i.

Vaga

Ljubav: Partnera zbunjujete emotivnim kontrastim­a u reakcijama, čestim promenama u mišljenju, kao i promenljiv­im raspoložen­jem. Posao: Ponekad bez većeg rizika nema ni zapaženog uspeha ili šireg odjeka među saradnicim­a. Spremni ste za izazove. Zdravlje: Proverite rad bubrega.

Škorpija

Ljubav: Čini vam se da osoba do koje vam je veoma stalo nema dovoljno razumevanj­a za vaše emotivne potrebe. Posao: Intelektua­lne sposobnost­i biće presudne u proceni dobre poslovne prilike koja će vam biti ponuđena. Zdravlje: Važno je da održite dobar imunitet. Smanjite broj cigareta.

Strelac

Ljubav: Spremni ste da učinite gotovo sve za partnera, ali pod uslovom da niko ne ugrožava vašu uspostavlj­enu dominaciju i integritet. Posao: Vešto koristite svoje sposobnost­i u različitim situacijam­a i ne odustajete od poslovnih vizija. Zdravlje: Odlično.

Jarac

Ljubav: Očekujete više od onoga što partner može ili želi da vam pruži. Neko od vas dvoje preteruje u svojim očekivanji­ma i koristi pogrešne izgovore. Posao: Niko ne može da vas ubedi da grešite kada je u pitanju posao u okviru kojeg nemate dovoljno iskustva. Zdravlje: Umor.

Vodolija

Ljubav: Lako menjate emotivno interesova­nje i to najviše zavisi od osoba sa kojima se susrećete. Posao: Imaćete značajnu prednost u odnosu na saradnike i ništa nećete prepuštati slučaju. Najvažnije je da ostanete dosledni svojim ciljevima. Zdravlje: Ojačajte imunitet.

Ribe

Ljubav: Najbolje se osećate kada imate utisak da kontroliše­te važne situacije u privatnom životu, mada partner sve češće ume da vas iznenadi. Posao: Mnogi vas kritikuju, ali vi se držite svoje koncepcije. Pokušajte da izbegnete raspravu sa saradnicim­a. Zdravlje: Prolazna nervoza.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia