Blic

Ana i Slađa su mi zadirale u spavaću sobu

-

PEVAČICA JE OTKRILA da je razlog prekida prijateljs­tva zapravo to što koleginice ne mogu da joj oproste što se pomirila sa verenikom Markom, ali i zbog čega je u lošim odnosima sa Emirom Đulovićem, sa kojim ima hit “Cipele”.

Gostujući u “Amidži šouu” Andreana je priznala da više nije bliska sa Slađom Alegro i Anom Sević jer su previše zadirale u njen privatan život.

- Nismo ni u kakvim odnosima, razlog je što sam što sam ja dopustila da se previše mešaju u moj privatni život. Ako sam tražila savet kao od prijatelja, ne znači da možeš da mi uđeš u spavaću sobu i odlučuješ o mojim privatnim stvarima - započela je Čekićeva i objasnila kada je bio kraj prijateljs­tva sa Anom, koja joj je i kuma:

- Ana je ušla u moj stan dok Marko i ja nisamo bili zajedno i bacila našu sliku u kantu, zamerila mi je što smo se kasnije pomirili. Ali ja sam dobar čovek i nisam joj uzela za zlo. Međutim, ne mogu takvima da budem ni prijatelj, niti želim. Prestala sam jer su oni prestali da budu meni.

Andreana je otkrila i zbog čega je u lošim odnosima sa Emirom Đulovićem sa kojim ima duet “Cipele”.

- Saša Lazić, koji je kompozitor pesme “Cipele”, smatra da mu nešto dugujem, ja smatram da mu ništa ne dugujem i da sam sve ispoštoval­a najbolje kako sam mogla. Kada smo promovisal­i “Cipele”, Emir je svuda išao sa mnom u emisije, ja nigde nisam bila bez njega. To su od mene tražili i molili su me da stavim pesmu na svoj Jutjub kanal jer je u tom trenutku bio odličan po pitanju pratilaca, da bi mi pre nekoliko meseci Saša tražio sve pare od pregleda. Ja sam rekla: “Drugaru, obrati se kome treba ako misliš da ti nešto pripada”. Jedan veliki pozdrav za njih i zamoliću ih ovako javno da se ne zezaju sa mnom i da pričaju svakakve priče po novinama kao što su da hoću da se vratim bivšem mužu. Smešni ste! Ja sam dugo, dugo vremena samo ćutala. Preko glave mi je došlo - rekla je pevačica pa dodala:

- Razvela sam se i Marko se razveo, samo da kažem. Možete prestati da pišete da smo oženjeni i udati. Vereni smo. 

Ana je ušla u moj stan dok Marko ja nismo bili zajedno i bacila našu sliku u kantu, kasnije mi je zamerila što smo se pomirili, tvrdi Andreana Čekić

NOVA

 ??  ??
 ??  ?? pevačica kaže da sa kumom i koleginico­m nije prestala da priča tek tako
pevačica kaže da sa kumom i koleginico­m nije prestala da priča tek tako
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia