Blic

Janko pokazao sina Nou

Teniser je otputovao na odmor u Crnu Goru, gde koristi svaki slobodan trenutak za igru sa naslednici­ma, a posebno uživa u brčkanju sa dvoipomese­čnim sinom Noom.

- D. Đorđević

JANKO TIPSAREVIĆ SA suprugom Biljanom i njihovo dvoje dece boravi u jednom luksuznom rizortu u Herceg Novom, a koliko uživa u očinstvu svedoče najnovije fotografij­e na njegovom profilu na Instagramu.

Teniser važi za jako posvećenog oca, pa pored toga što na različite načine zna da ugađa supruzi i ćerkici Emili, pokazao je da koristi svaki trenutak da zabavi sina Nou kojeg su on i Biljana dobili krajem maja.

Izgleda da beba uživa u kupanju pa Janko uživa u brčkanju i igranju sa Noom u moru.

Podsetimo, Tipsarević­i su sina dobili pre dva i po meseca i tada imali veliku nedoumicu oko imena koje će dati nasledniku.

- Janko je oduvek hteo da mu se sin zove Noa, ali se tako zove dečak moje sestre, a Emili je rekla kako ne želi da ima dva brata sa istim imenom. Druga opcija nam je bila Leon, međutim, i tu nas je preduhitri­la moja sestra sa malenim Leonom koji je došao na svet pre tri meseca. Sad smo na slatkim mukama, ali je već izvesno da smo našli kompromisn­o rešenje - rekla je Biljana neposredno pred porođaj, ali je teniser otkrio da je ipak on prevagnuo kako će se sin zvati. 

Teniser važi za jako posvećenog oca i svaki trenutak koristi da ugodi svojoj porodici

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia